ilk ekranlar gayet güzel 3 ve 4 yine açık tonda resim seçmişsin zaten toggle ların ve tema alt ikonları beyaz hiçbişi anlaşılmıyo resimler yanlış seçim olmuş yine ben sana öğretemicem nie hep açık tonda beyaz ağırlıklı resim seçersin bilmem zaten ekrandaki herşey beyaz bişey anlaşılmıyo şu resimleri widgetlerine ekranlarına göre seç artık onun dışında widgetler tema gayet güzel avkonla font sanırım aynı yada ben öle hatırlıyom yinede elbette güzel ekranlar kardeşim ellerine sağlık
ilk ekranlar gayet güzel 3 ve 4 yine açık tonda resim seçmişsin zaten toggle ların ve tema alt ikonları beyaz hiçbişi anlaşılmıyo resimler yanlış seçim olmuş yine ben sana öğretemicem nie hep açık tonda beyaz ağırlıklı resim seçersin bilmem zaten ekrandaki herşey beyaz bişey anlaşılmıyo şu resimleri widgetlerine ekranlarına göre seç artık onun dışında widgetler tema gayet güzel avkonla font sanırım aynı yada ben öle hatırlıyom yinede elbette güzel ekranlar kardeşim ellerine sağlık
font aynı avkon farklı kardeşim telefonda neyin nerde olduğunu biliyom isterse renkler şeffaf olsun yine tıklar geçerim beyazmış görünmemiş pek bağlamıyo ama sen illa koyu istiyon yapacam sana bi ekran görcen teşekkür ederim kardeşim
öncelikle ilk ekrandaki saatili hava durumu çok yakışmış eq widgetını ediylemen çok güzel olmuş üstüne najanaja da yazmışsın süper durmuş müzik çalar widgetı çok iyi olmuş eline sağlık kardeşim toogle setleri her zamanki gibi çok güzel olmuş eline sağlık bence şu klasör modunu uygula artık her klasör aynı simgede olmasın konusuna göre olsun