Belle Ev Ekranlarınız

sLeepLe

Üye
Maximod 5 te var 4 te de vardı refresh benimki yani bende vardı

Tepkiler: asigsasi

sLeepLe

Üye
Bi o yana bi bu yanada salla buyrun bakalım

Tepkiler: najanaja ve asigsasi

CouTFeeL

Üye
woow wooow woww 3. resim fazla söze gerek yok her zamanki gibi süper olmuş

Tepkiler: sLeepLe

najanaja

Üye
Bi o yana bi bu yanada salla buyrun bakalım

ilk ekranlar gayet güzel 3 ve 4 yine açık tonda resim seçmişsin zaten toggle ların ve tema alt ikonları beyaz hiçbişi anlaşılmıyo resimler yanlış seçim olmuş yine ben sana öğretemicem nie hep açık tonda beyaz ağırlıklı resim seçersin bilmem zaten ekrandaki herşey beyaz bişey anlaşılmıyo şu resimleri widgetlerine ekranlarına göre seç artık onun dışında widgetler tema gayet güzel avkonla font sanırım aynı yada ben öle hatırlıyom yinede elbette güzel ekranlar kardeşim ellerine sağlık

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye

font aynı avkon farklı kardeşim telefonda neyin nerde olduğunu biliyom isterse renkler şeffaf olsun yine tıklar geçerim beyazmış görünmemiş pek bağlamıyo ama sen illa koyu istiyon yapacam sana bi ekran görcen teşekkür ederim kardeşim

Tepkiler: najanaja

Anil-D

Üye
buyrun nasıl sade bir şey oldu

- - - Eklendi - - -

furkan abi guzel olmus ekranlar

asigsasi

Üye
hep aynı widgetleri kullanıyorsun üstelik 2 ekranda da aynı kısayol aynı widget tabi bu benim fikrim

najanaja

Üye
biri misilleme istedi sanırım Resident Evil

Tepkiler: achambo, sLeepLe ve asigsasi

Anil-D

Üye
Biliyorum abi yaren abi istedi diye boyle yaptım yoksa baska şeyler yapıcam

- - - Eklendi - - -

Bu widgetleri silmeden ver bariya

- - - Eklendi - - -

Ekranlar guzel olmuş

Anil-D

Üye
Abi ekranlarını kıskanıyorum bune ya bende istiyorum

sLeepLe

Üye
biri misilleme istedi sanırım Resident Evil

öncelikle ilk ekrandaki saatili hava durumu çok yakışmış eq widgetını ediylemen çok güzel olmuş üstüne najanaja da yazmışsın süper durmuş müzik çalar widgetı çok iyi olmuş eline sağlık kardeşim toogle setleri her zamanki gibi çok güzel olmuş eline sağlık bence şu klasör modunu uygula artık her klasör aynı simgede olmasın konusuna göre olsun

Anil-D

Üye
Abi gecen sene yapı paylasıyodun bari şu fotodakileri verya emeklimi oldun seni geri istiyoruz

Pringles

Üye
Ben najanaja abiden çok istedim ama vermedi gitti

- - - Eklendi - - -

Bu arada çok güzel olmuş ekranlarınız abilerim

En kısa sürede bende ekleyeceğim

Anil-D

Üye
adam vermiyo emekli oldu her seferinde istemicem diyorum ama tutamıyorum dilimi istıyorum