Sitemi çaldın ben buluyodum ordan şaka bi yana teşekkür ederim kardeşim beğenmene sevindim senin gibi müzikle alakalı bi resim koyayım dedim bende sevdim bu ekranları sade ve canlı oldular hoşuma gitti font orjinal font temada daevanın son teması ama ikonları fsx in jelly bean temasından aldım
e bana kopya wermeyeceniz ben bulurum on numara site bulmuşta haberimiz yok bende de war bi tane favorim seninkinden daha sağlam tek sorunu katagori yok, ya rastgele bakacan yada arama kutusuna yazıp bakacan ben haftasonu sağlam ekran nasıl olurmuş gösterecem sana hazırlıklara başladım bile
e bana kopya wermeyeceniz ben bulurum on numara site bulmuşta haberimiz yok bende de war bi tane favorim seninkinden daha sağlam tek sorunu katagori yok, ya rastgele bakacan yada arama kutusuna yazıp bakacan ben haftasonu sağlam ekran nasıl olurmuş gösterecem sana hazırlıklara başladım bile
Geriye doğru sayınca benim mesaj 2000. mesaj oluyo ben o yüzden benim dedim
- - - Eklendi - - -
ilk ekranda temayı güzel hazırlamışsın dostum güzel uyum olmuş, avkonda güzel hoşuma gitti 2.ekrandaki imatte temandan vazgeçmiyosun heralde eline sağlık güzel ekranlar
Geriye doğru sayınca benim mesaj 2000. mesaj oluyo ben o yüzden benim dedim
- - - Eklendi - - -
ilk ekranda temayı güzel hazırlamışsın dostum güzel uyum olmuş, avkonda güzel hoşuma gitti 2.ekrandaki imatte temandan vazgeçmiyosun heralde eline sağlık güzel ekranlar