Belle Dead Flash Oldu Telefon Açılmıyor :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Belle Dead Flash Oldu Telefon Açılmıyor :S
Telefonu Öldürdüm ve Kendine Gelmiyor Dead Flashda Yapıyorum Asic CMT: Verifying communication to device... diye birşey geliyor Sonra Bunun için 25 Saniye Bekliyor ve USB Takılı Değil ior Çıkartıp Takıp Retry Diom Ve Bu Seferde Telefon Flash Moduna Geçirilemiyor Hatası Veriyor :S Lütfen Yardım ! Telefonu Ne Kadar Açmaya Çalışsam Olmadı :/

Uruloki

Uruloki

Üye
keşke düzgün bir anlatım çıkana kadar bekleseysin ki zaten beta belle niye atlıyorsunuz millet uyarıyor böyle olaylara karşı

FastBreaker

FastBreaker

Üye
ben belle konusunu görünce heycanlanmadım bile çünkü biliyorum yani olmayacak hem telefonu zombiye çevirmenin ne anlamı var.

_ardaa

_ardaa

Üye
İskandinav versiyonu ile downgrade yapmayı denedin mi?

• Beğen
Tepkiler: tuzluca76
tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Yok Denemedim Bilmiyorum Dosya Linklerini Ve Kullanımı Biliyorsanız yazabilirmisiniz ?

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
kardeşim inşallah kurtarırsın telefonu,hiç halledemezsn profosyonelce bi yardım al,benimde basıma geldi ugrasamadım 25 tlye birisi yapıyor dediler götürdüm 2 saat içinde halletti nasıl oldu anlatmadı ama telefondaki herşey gidiyor herşey...ona göre

• Beğen
tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Sahurdan beri onla uğraşıyordum ALLAH!A BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ sonunda iskandinavla oldu. Ağzına Kollarına Sağlık Usta ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ! :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Sahurdan beri onla uğraşıyordum ALLAH!A BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ sonunda iskandinavla oldu. Ağzına Kollarına Sağlık Usta ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ! :)

Gözün aydın sevindim telefonu kurtarmana, bu arada bence tekrar deneme biraz bekle, Anna navifirm de göründü bugün içinde Türkiye kodu da yüklenir, orjinal Anna yükle üstüne Belle yükle zaten o zamana kadar daha net bir anlatımlı konu açılır yada yapanlar çoğaldıkça net olarak nasıl yapıldığı anlaşılır.

• Beğen
cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
var ya inan ki kendi telefonum kurtulmuş gibi seviniyorum :D ya kimsenin başına gelmesin bu tür olaylar,binlerce tl döküp alıyoruz bu telefonları bi program hatasından dolayı böyle olmaları sinir ediyor beni :D tbrkler arkadaşım..

• Beğen
Türe

Türe

Üye
var ya inan ki kendi telefonum kurtulmuş gibi seviniyorum :D ya kimsenin başına gelmesin bu tür olaylar,binlerce tl döküp alıyoruz bu telefonları bi program hatasından dolayı böyle olmaları sinir ediyor beni :D tbrkler arkadaşım..

hep birlikte el ele biz bi şirket açalım hacılar valla nokiadan daha çok satarız :d::kop:

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
:D :D ismimiz ne olacak :D nokianın çakması gibi bi isim blmayalım da :P

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
valla süperr hacıı :D :D ama var yaa cidden nokiadan fazla tutuluruz :)) işletim sistemi normal olck abi tamam mı ? ilk telefonu açıp yüklerken soracak sana :D hangisini istiyorsun diye :D symbian-android-bada falann :D :D seçeceksin la ne manyak olur bee :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Türe

Türe

Üye
valla süperr hacıı :D :D ama var yaa cidden nokiadan fazla tutuluruz :)) işletim sistemi normal olck abi tamam mı ? ilk telefonu açıp yüklerken soracak sana :D hangisini istiyorsun diye :D symbian-android-bada falann :D :D seçeceksin la ne manyak olur bee :D

hacı mentalitene bayıldım süper :aha: valla yapak süper olur :d:

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
öyle bi telefon yaparsan varyaa pazarda pay may diye birşey kalmaz :D herkes gelir bize yaa :)) ama cidden bu fikir nasıl ortak :D :D

qwerty1266

Üye
Açık ve net kardeşim azıcık sabırlı olupta ovi suite gelmesini bekleseydiniz ...

----------Eklendi @ 16:31:01 ---------- Yazıldı @ 16:28:20 ----------

Ama telefon kurtulmuş kardeş hayırlı olsun :)

Panpacan2

Panpacan2

Üye
Orjinalıni bekleseydin bari sıkıntın olmazdı

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
böyle şeyler olcağı belliydi telefona çok yükleniyosunuz merak yüzünden allahtan kurtarmışsın geçmiş olsun ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...