Emil_Ceferli
Üye
eee kendi playerinde açamıcaksa ben napayım bu tel?? baştan öyle desene madem!! demekki flv dosyalrını açmak için başka bir program kullanıyorsun.. söylesene baştan.. demekki ne imiş.. nokia nın kendi playerı flvleri açamıyor!!!bu kadar basit..
eee kendi playerinde açamıcaksa ben napayım bu tel?? baştan öyle desene madem!! demekki flv dosyalrını açmak için başka bir program kullanıyorsun.. söylesene baştan.. demekki ne imiş.. nokia nın kendi playerı flvleri açamıyor!!!bu kadar basit..
Şu flv açıyor diyenler sanırım youtube'dan sadece video izliyor çünkü belle'de video sorunu var, flv izliyorum diye iddia edenler ben flash attım çatır çatır izliyorum diyenler kanıtlasınlar lütfen öyle lafla olmuyor, bu sorun tüm dünya genelinde olan bir sorun iken araştırdığım kadarıyla kimse doğru düzgün flv izleyemezken siz nasıl izliyorsunuz kanıt alabilir miyiz?
Belle'de şuan bilinen sorunlar, video sorunu flv videolarının %90'nını açmıyor avi dosyalarının ise %50 civarını açmıyor, ben anna'da izlediğim tüm videoları denedim 100 tane flv videodan sadece 1 tanesini açtı 10 tane avi'den 5ini açtı, video player sorunu var belle'de kimse bende sorun yok diyemez diyen de kanıtlasın(telefonun kendi video oynatıcısı için söylüyorum harici yüklenen oynatıcılar için değil).
Belle'de batarya sorunu yok güncellediğim günden bu yana doğru düzgün şarj etmememe rağmen hiç güç tasarrufuna geçmedi yani o kadar azalmadı anna'da olsa defalarca şarj etmiştim.
Youtube hariç çünkü oradan izlediklerini mp4 formatında izletiyoraçıyor arkadaşlar az önce youtube ye girdim belle n8 açıyor
ya ne saçma bi konu bu ya nokia suite ile güncellemek kadar düzgün hiçbir yol olamaz birader saçma bi konu açtığın yetmezmiş gibi bide saçmalamışsın altına flaş falan bişiler anlatıyosun adam orjinal güncellemeyi nasıl yükleticek başka ? ben ordan yükledim hiçbi sıkıntı yok çakma belle olmadığından benceflaş vs ata ata telefonları mal edip sonrada yok ben şöyle sorun yaşıyorum yok ben böyle dertliyim diyenlere takılmayın baştan hakettilere çünkü
Sorun burda kim haklı kim haksız değil doğru olanı bulmak, mesela aşağıda linkte ki videoyu indirip telefona atıp dosya yöneticisiyle açmayı ve sonuna kadar izlemeyi dener misiniz? flv değil mp4 videodur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız1.2mb boyutu büyük değil komikte bir video sonuna kadar izleyebilirseniz eğlenirsiniz de.
benm sorunum video olayına değilki dostum ovi suite hatalı güncelliyo gibi bi başlık var yanlışmıyım ?
Ben bu videoyu denedim izletiyo ancak bir kaç saniye sonra telefonu yeniden başlatıyor. Sebebi nedir?Sorun burda kim haklı kim haksız değil doğru olanı bulmak, mesela aşağıda linkte ki videoyu indirip telefona atıp dosya yöneticisiyle açmayı ve sonuna kadar izlemeyi dener misiniz? flv değil mp4 videodur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız1.2mb boyutu büyük değil komikte bir video sonuna kadar izleyebilirseniz eğlenirsiniz de.
_ardaa kardesim buyur bakalım ..
<span style="color:#ff0000;"><u><strong>[video]http://imageshack.us/clip/my-videos/838/xejj.mp4/[/video]
Buyrun ınanmayan arkadaslarım bunlarda resımler ...
----------Eklendi @ 00:35:10 ---------- Yazıldı @ 00:32:38 ----------
3 kurusluk cıhaz ıcın bırbırıımızı kırmaya değmez .. ama ınan kardesım n8 e flv avı vız gelır ...
Acıyor yanı .. Sen benım demek ıstedıklerıımı yanlıs anlamıssın ... Her ne dedıysem kusura bakma kardesım ...hakkını helal et
Öncelikle Merhaba Arkadaslar..
Belle 1.haftasını doldurmadan . BinbirÇesit sorunlar yaşayan arkadaslarımız var.
Ama Nedense Bu sorunu yaşayanların hepsi Nokıa Suıte den guncelleme yapmıs.
Ve sorunları da Soyle..
Sorun 1 ..
Video İzleyememe Sorunu..
Sorun 2 ..
Batarya Sorunu...
Sorun3
Kamera PIxel Sorunu
Sorun4
Internet'E Gırememe Sorunu ...,
Ben cıhazıma phoneıx destegıyle belle yı yukledım
Rahatca video izleyebılıyorum
Kalibrasyonu tamamladım bataryam 3 gun rahat gıdıyor.
kameram mukemmel cekıyor.,
İnternet e de bambaska bı hızla baglanıyorum ..
Yanı dıyecegım su kı ..
Bellede sorun yasayan arkadaslarım . Belle de hıc bır sıkıntı yok.
Sıkıntı nokıa suıte de ... Phoneıx le bı yazılım atın .
Bellenın tadını cıkarın ..
Saygılar Mehmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?