adanalı1
Üye
-
Konu Sahibi
-
o zaman şöyle diyeyim sana ben SUITEden güncelleme yaptım ve bu sorunlar bende de yok. bence yüklemeden önceki dosyalarla alakalı olabilir. ben ilk önce depo hafızayı biçimlendirdim ve 7370 soft format attım öyle güncelledim ve hiç sorunum yok.
Sanırım ılk guncellemede eksıklerını tamamlayacaktır belle ..o sorun yok diyen arkadaşlar ses komutuyla arama yapma ve uygulama açma özelliğini kullanabiliyorlarmı acaba
kardeş sende klasörde çok fazla uygulama olduğu zaman aşağı doğru kaydırınca hafif bir takılma oluyor mu? bende bir seferlik oluyor gıcık oluyorumAynen Oyle sanırım.Yazılımdan once hafıza kartı.sım kartı cıkacak.soft format atılacak . batarya 100 de 100 dolu olacak sonra yazılım atılaacak dedıkama mıllet sabırsız ..
bende suan net harici sorun yokk
ben ne anna yüklüyken nede şimdi belle yüklü flv formatındaki videoları telde açamıyorum.. zaten tele kopyalarken uyarı veriyor.. ve yinede yüklediğim halde açılmıyor.. bu teli aldığım ilkgünden beri böyle!!! siz nasıl açabiliyorsunuz hala anlamış değilim..!!bende açılmıyor kardeşim.. bu benim hatta 2. N8 im.. 1. sindede açmıyordu flv videoları!!
eee kendi playerinde açamıcaksa ben napayım bu tel?? baştan öyle desene madem!! demekki flv dosyalrını açmak için başka bir program kullanıyorsun.. söylesene baştan.. demekki ne imiş.. nokia nın kendi playerı flvleri açamıyor!!!bu kadar basit..Vallahi kardesım . Özellıkle facebook tan ındırdıgın tum flv lerı izliyorum.Kendı player ınde degılde flv playerde acıyor. . hemde tıkır tıkır .. İnanmıyor san vıdeosunu cekıp atayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?