mekanik küçük analog saat widgeti ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
mekanik küçük analog saat widgeti ?
arkadaşlar n8 için küçük analog saat widgeti var mı ? Benim bulduklarım hep büyük

Bu arada başlıkta da belirttiğim gibi mekanik olursa çok daha iyi olur.

ekrem2

Üye
bende hep arıyorım ama bulamadım galiba yok

hakan_710

hakan_710

Üye
bulamamanız normal çünkü birkaç kişi denedi yapmayı fakat olmadı. küçültünce saatin orta kısmındaki çarklar problem çıkartıyomuş yani büyükle idare ediniz.

23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
bulamamanız normal çünkü birkaç kişi denedi yapmayı fakat olmadı. küçültünce saatin orta kısmındaki çarklar problem çıkartıyomuş yani büyükle idare ediniz.
peki bana önerebileceğin küçük analog saat var mı ? Onu da bulamadım ben ?

hakan_710

hakan_710

Üye
küçük derken ne kadar küçük istiyosun? orjinal küçük olandan bir küçüğü daha vardı sanırım bi bakayım haber veririm şuan mobildeyim

- - - Eklendi - - -

şu linke bi bak sanırım işini görür forum.dailymobile.net/index.php?topic=68107.0

23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
küçük derken ne kadar küçük istiyosun? orjinal küçük olandan bir küçüğü daha vardı sanırım bi bakayım haber veririm şuan mobildeyim

- - - Eklendi - - -

şu linke bi bak sanırım işini görür forum.dailymobile.net/index.php?topic=68107.0

yok bu ben de var ben farklı bir stil istiyorum. boyutu orta olacak yani çok büyük de değil küçük de değil

hakan_710

hakan_710

Üye
anladım. o zaman forumlari gezip arayacaksin. illa ki kafana uyan birşey vardır.

Violonist

Üye
dostum beğendiğin bir büyük analog saati al mif ini içinden çıkar. ismini analogclock.mif olarak kaydet ve resource/apps içine at. Tabi aikon.dll patchini yapmam lazım. Şu an mobilim istersen tek tek anlatabilirim.

23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
dostum beğendiğin bir büyük analog saati al mif ini içinden çıkar. ismini analogclock.mif olarak kaydet ve resource/apps içine at. Tabi aikon.dll patchini yapmam lazım. Şu an mobilim istersen tek tek anlatabilirim.

arkadağım ben büyük istemiyorum küçük olacak yani orta boylu.

23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
tmm bende ondan dedim sana. al sana örnek :naughty:
üstteki resim orta boy alttaki büyük

kardeşim şu üstteki saat çok güzelmiş gerkekten. Benim sorunum bu saatleri bulamıyodum. Sen nerden buldun bi de şu üstteki saatin linkini atsan süper olacak .

Violonist

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt