Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belle 8 Şubatta Geliyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osikaan95
Üye
Konu Sahibi
Belle 8 Şubatta Geliyor
Arkadaşlar bu seferki sağlam kaynak buyrun bakın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hadi kalın sağlıcakla
realplayer2
Üye
gelecek resmi surum de mi 609 olacak acaba bi ust surum de gelebilir bence cunku bunlar beta sonucta prototip
rica ederim keşke herkes senin gibi olsa hemen yok konu çöp yok şöle yok böle diyolar valla ben gördüğümü sizinle paylaşmak istedim ama dediğim gibi iyilikde yaramıyo
bulamadığın bir sürü konu var siz açtığınız konuda 8 şubatta gelecek diyorsunuz ya gelmezse ne olacak herhangi bir garantiliği yok 8 şubatta gelsin o zaman görürüz belki 7 şubatta gelecek kimse ne zaman geleceğini bilmediği için herkes konu açıyor
realplayer2
Üye
agzimiz asinmaz ya olabildigince veririz odunu bizde
rica ederim keşke herkes senin gibi olsa hemen yok konu çöp yok şöle yok böle diyolar valla ben gördüğümü sizinle paylaşmak istedim ama dediğim gibi iyilikde yaramıyo
Bana cevap vermedin ? Nokia resmi sitesinden cfw mi yayınlıyor diye sordum ?
ucantcme
Üye
beyler zaten en fazla 15 şubatta elimizde olur eğer nokia musteri kaybetmek istemyorsa sozunu tutacaktır merak etmeyin.annayı 9.16.2011 de guncellemşm o gunden beri bekliyoruz az daha sbredin