Belle 2 gün sonra gelmeyecek beklemeyin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semih3408

semih3408

Üye
    Konu Sahibi
Belle 2 gün sonra gelmeyecek beklemeyin!
Arkadaşlar belle 2 gün sonra çıkmayacak! Mertcan(c7) adlı arkadaşın açtığı belle konusunda bir yanlışlık var. Arkadaşın paylaştığı resimdende anlaşılıyor. Nokia fb sayfasının hayran sayısı şu anda 4 milyon küsür, resimde ise 3 milyon küsür. Yani resim eski. Yapılan geri sayım ise 600,700,701'in tanıtımı. Yani belle için geri sayım falan yok. Bilginiz olsun diye konuyu açtım :)

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

MertcaN9

MertcaN9

Üye
benim konuyu açmam ile resimin çekildiği tarih arasında 24 saat vardı yanlız..

Dostnametr

Üye
24 saatte 1 milyon kişi beğenmez.

• Beğen
Tepkiler: meg1ddo
MertcaN9

MertcaN9

Üye
tamam belki haklısınız ama bende bir siteden almıştım bu haberi sayaç yeni bir sayaç diye biliyorum sadece onlar 48 saat varken ss koymuşlar ben bugün gördüm o yüzden

semih3408

semih3408

Üye
    Konu Sahibi
hocam 1 günde 1 milyon kişi sayfayı beğenmez naptın sen ya :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
farkındayım kardeşim ama sitede gördüğümde çok heyecanlanmıştım bende paylaşayım dedim sayfa beğenisine pek dikkat etmedim sadece haber ve mesajın gönderilme tarihine baktım ama nokia sayfasında sayacın olmadığını görünce bende anladım zaten

----------Eklendi @ 23:43:36 ---------- Yazıldı @ 23:38:23 ----------

eğer haber fasafiso çıkarsa heyecanlandırdığım kişilerden özür dilerim ama ilk gördüğümde bende çok heyecanlanmıştım o yüzden paylaşmak istedim :ağlarım:

semih3408

semih3408

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam insanlık hali bazen farkedemiyoruz, canın sağolsun. ben sadece çoğu kişi fark etmemiş diye açtım konuyu :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
teşekkürler. bir hatayı düzelttiğin için teşekkür ederim. ihmalim var birazda yeni konu açmadan önce didik didik incelemem gerekirdi. Sonuçta çoğu kişi bu güncellemeyi bekliyordu :(

semih3408

semih3408

Üye
    Konu Sahibi
neyse hocam olan olmuş boşver sıkma canını ;)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

olay burada da geçiyor ağustostan kalma haber..yüksek ihtimal yeni belleli cihazların geri sayımıydı bu..arkadaşımızın da gözünden kaçmış.canı sağolsun
:oke:

MertcaN9

MertcaN9

Üye

olay burada da geçiyor ağustostan kalma haber..yüksek ihtimal yeni belleli cihazların geri sayımıydı bu..arkadaşımızın da gözünden kaçmış.canı sağolsun
:oke:

teşekkürler bu detay kaçmıştı gözümden...demek yine ocak şubat mart diye diye gidecek bu belle söylentileri. tekrar kusura bakmayın :bilmm

Dostnametr

Üye
Şuan facebook sayfasında yeni bir sayım var 18 saatlik.Lumnia için ama

spartuas

spartuas

Üye
Nokia bu işte adamı şaşırtır-psikolojisini bozar:D

kraldost

kraldost

Üye
olayı moderatöre intikal etmek lazım o zqman baskalarıda boş yere heyecanlanmadan konu silinsin

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten nokia türkiye facebook sayfasını yoneten adam hiç bir şey anlamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...