sinanorta
Üye
nivibarın simgelerini değiştir
- - - Eklendi - - -
ellerine sğlık bu arada
- - - Eklendi - - -
bu daha çok anna olmuş
- - - Eklendi - - -
topbarı saymazsak![]()
Teşekkürler. NaviBar'ın simgelerini değiştirmem çünkü belle yazılımında da böyle. Ama yakında belle saat ekleyeceğim.
- - - Eklendi - - -
hayırlı akşamlar yükledim ve çok memnunum ellerine sağlık arkadaşım tek sıkıntı gördüğüm ses komutları boş görünüyor bu sorunu tek ben mi yaşıyorum yeşil tuşa basınca hiç bir şey olmuyo
Ses komutlarını sildim. Çünkü Nokia'nın ses komutu Apple'ın Siri'si gibi değil
ve çok işlevsiz.- - - Eklendi - - -
ellerine sağlık çok güzel olmuş .orjinal ikonlar koymuşsun.bu harika bişey.görünüm çok güzel yanlız birazyavaş gibi.görünümü bozmadan.biraz hızllandırabilirsen mükemmel olacak.kesinlikle uzun süre değiştirmiycem bir cw olacak .düzeltmelerini bekliyorum.teşekkürler.
Teşekkürler. Hızlandırmalar yapmaya çalışıyorum. İkonlar belle ikonuna çok yakın değil o yüzden kendim belle ikonlarını s60v5 teması için uyarlayacağım. Bu temada 3.parti ikonları az.

