Belirlenmiş Bölümlere Bir Günde Açılabilecek Konu Sayısının Üst Sınırının Belirlenmesi Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam bu kadar uzun yazmayın yahu okurken insanın uykusu geliyor |-)

3 nokta koymuş ama onun bile 3.sünü koymaya üşenmiş Nadir Abim :kıskıs:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
:d::d::d:

haltie

haltie

Üye
10 görüntüleme alan bir konunun kimseye faydası olmaz ben az ama interaktif konuların olmasından yanayım insanların arkadaş olacağı tartışacağı güleceği konular ya böyle olur yada insanların yorum yapmak için düşüneceği hatta bakıp bakıp geçeceği konular olacak.

teknik olarak mümkün değilmiş şu anki durumda.zaten herkesin amacı maxicep için fayda sağlamak bir şeyler yapmak.Bu çaba içinde olan herkesi kutlarım

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Özellikle benim açımdan çok iyi olur,ben isterim hem yüküm hafifler.Hem de kaliteli konular gerilere gitmez.
Özellikle de şu son olay gibi bir mesele olmaz,en azından azalır...(Noscatter)
Site açısından ise bence iyi olmaz bir sınır konulması..Çünkü konu açıldıkça etiket alıyoruz,tık alıyoruz bunda bir kısıtlama olması site zararınadır diye düşünüyorum.
Ankete de Evet diyorum

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Konu açmaya niyetli insan; elinde 50 adet cep oyunu var ise 5 gün 10ar 10ar verir bu konuları, ama elinde saçma sapan resimler, haberler olan birisi , o anlık can sıkıntısıyla açmaya çalıştığı konulardan vazgeçer.
Eğer 4-5 tık almak için böyle saçma sapan konulara izin verilirse; millet yeni mesajlara tıkladığında tonla aynı kategoriye açılmış konuları görüp, aaa bişey yokmuş sitede yahu, site ölü der çıkış yapar. Gider facebokunda video izler :) bu olayı ben çok yaşıyorum. Konu dışında yada atatürkle ilgili bir konuda tartışma yaşanıyor, ama benim haberim bile olmuyor konu yığıntısı yüzünden.
Bu sorun ben yönetici olmadan önce tartışılıyordu aramızda yada benim çevremde. Her telden fotolar bölümüne ardı ardına açılan 15 konunun toplamı topu topu 100 görüntüleme allır, benim melodiler bölümünde en dandik, mustafa topaloğlunun şarkısını kesip koysam bu bile bir haftada 500 ü geçkin tıklama alır. Eğer amacımız tıklatma ise erotik wallpaperlar paylaşalım, videolar paylaşalım, Şahin k nın telif hakkı peşine düşeceğini sanmıyorum.
Konularımız özgün olsun, mesajlarımız biraz kaliteli olsun, üyelerimizde bu doğrultuda kaliteli insanlar olur inanın bana. Daha önce hiçbir dorum yönetiminde görülmemiş dahi olsa bu uygulama devreye sokulmalı, yenilikçi olunmalı.

Kişi bazında sınırlama konulması fikri, altın bir fikirdir. Destekliyorum sitede kişilere sınır koyacak bir uygulamayı manuel olarak bölüm yöneticileri üstlenebilir. Duyurularla bölümlere bu uygulamanın geldiği haberini verebiliriz. Bana kalırsa forumun tümümde bu sınırlama konulmalı, anasayfamızda görünen teknoloji haberleri bu uygulamadan mahrum edilebilir sadece. Ama deneme amaçlı, forumun açılmasına sebep olmuş bölümler hariç tutularak bu uygulama bazı kategorilerde denenebilir. Sınırlama açısından bir rakam konulacaksa bunun 10 konu olması bana göre uygundur. Son söz yine kurucu adminimizin :)

Yukarda bahsedilen olaydaki kişi ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür gerçek kişilerle alakası yoktur :D

elive

elive

Emekli Yönetici
bence konu sayısı 3-4 ü geçmemeli

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
10 numara fikir bence uygulanmalı

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Daha önce de belirttiğim gibi , oyum olumlu yöndedir...Bence her kategori için uygulanmalı diye düşünüyorum...Güven ağabeyinde belirttiği gibi ; aynı üyenin arka arkaya açtığı konular yüzünden , diğer konulara bakma isteği kalmıyor...Ben de böyle düşünüyorum , aksini düşünenlere de saygı duyarız...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Mobil ve genel teknoloji bölümleri dışında hemen her bölümde uygulaması mantıklı. Yeri geldiğinde onlarca konu ile bölümler çöp doluyor resmen. Tamam bunlar ziyaretçi çekiyor ama konuşulanlar, üyelerin gündeminde olanlar arkada kalıyor.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Daha önce de belirttiğim gibi , oyum olumlu yöndedir...Bence her kategori için uygulanmalı diye düşünüyorum...Güven ağabeyinde belirttiği gibi ; aynı üyenin arka arkaya açtığı konular yüzünden , diğer konulara bakma isteği kalmıyor...Ben de böyle düşünüyorum , aksini düşünenlere de saygı duyarız...

:oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Eee bu uygulamaya geçiyomuyuz , geçmiyomuyuz şimdi ?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Top Ozan'da...
Görüldüğü üzere %90 isteniyor ki isteyenlerin ikisi de admin. Gerçi Ozan da root admin :hmmm

Olup-olmayacağını Ozan belirleyecek yine de. Hani adamın hepimizi buradan sepetleme yetkisi varken "biz oylama yaptık böyle olacak" diyemeyiz :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
%90 neden yahu ~%97 miz istiyoruz. bekleyelim baş adminimiz geldiğinde son noktayı koysun o vakıt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...