bekleyemedim gittim aldım ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
bekleyemedim gittim aldım ;)
arkadaşlar artık ben de bir lumia 920 kullanıcısıyım
1 saat kadar önce beyaz lumiama kavuştum..

şu an şarz bitmiş durumda şarz dolduktan sonra 6 saat daha bekleyeceğim..
bir sorum olacak: telefonun internetini nasıl kapatabilirim daha ilk günden 10 liramı yedi de
yani paket olmadığı zamanlarda kendi kendine internete girmemesi için..

bir sorum daha olacak merak ettiğim için: satıcı telefon kurulum yaparken sim kartı taktı kullanım kılavuzunda kapalıyken yapın diyor bir sorun olur mu..?

saygılar..

Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Bu telefonu kullanacaksan kesinlikle faturalı-internet paketli bir tarifeye geçmeni tavsiye ederim.
Sim kart konusunda ise herhangi bir sıkıntı olmaz. Olsa zaten takarken sıkıntı olurdu

öncelikle hayırlı uğurlu olsun
ayarlar-şebeke-veri bağlantısı-kapalı konumuna getirirsen tl ni yemez.
sim li kuruluma gelince bende öyle yaptım bişey olmadı yani sim kartı taktım kurdum banamısın demedi canavar maşallah

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan inşallah çok yakında bende 620ye kavusacagım

Duran.Y

Üye
Allah bize de nasip etsinde varsın 20tl yesin ilk seferde hayırlı olsun arkadaşım

ZzZz11

Üye
hayırlı olsun 10 tlden bişi olmaz bende toplu mesajlarda resimli mesaj göndermişti 28 tl fazladan ödemiştim. herşey tecrübe

Ya bu 620 den bılgısı olan varmı mesla gruntulu konusma hastaneden randevu alma gıbı

Lumia kardeşliğimize hoş geldin. Hayırlı olsun, güle güle kullan inşallah

Bende bekleyemiyorum ama gidip alamıyorum. İş sadece yürüyüp gitmekle bitmiyor işte.

bence biraz daha bekleseydin windows phone 8 gelişseydi ve Androidinmi,IOSunmu yoksa WinP8inmi liderliği alacağını bekleseydin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...