bekleyemedim gittim aldım ;)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
drangela61

drangela61

Üye
    Konu Sahibi
bekleyemedim gittim aldım ;)
arkadaşlar artık ben de bir lumia 920 kullanıcısıyım ;)
1 saat kadar önce beyaz lumiama kavuştum..

şu an şarz bitmiş durumda şarz dolduktan sonra 6 saat daha bekleyeceğim..
bir sorum olacak: telefonun internetini nasıl kapatabilirim daha ilk günden 10 liramı yedi de ;)
yani paket olmadığı zamanlarda kendi kendine internete girmemesi için..

bir sorum daha olacak merak ettiğim için: satıcı telefon kurulum yaparken sim kartı taktı kullanım kılavuzunda kapalıyken yapın diyor bir sorun olur mu..?

saygılar..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hayırlı olsun, güle güle kullan. :oke:
Bu telefonu kullanacaksan kesinlikle faturalı-internet paketli bir tarifeye geçmeni tavsiye ederim.
Sim kart konusunda ise herhangi bir sıkıntı olmaz. Olsa zaten takarken sıkıntı olurdu ;)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
öncelikle hayırlı uğurlu olsun :oke:
ayarlar-şebeke-veri bağlantısı-kapalı konumuna getirirsen tl ni yemez.
sim li kuruluma gelince bende öyle yaptım bişey olmadı yani sim kartı taktım kurdum banamısın demedi canavar maşallah :D

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan inşallah çok yakında bende 620ye kavusacagım

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Allah bize de nasip etsinde varsın 20tl yesin ilk seferde :) hayırlı olsun arkadaşım :)

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Hayırlı olsun :)

ZzZz11

ZzZz11

Üye
hayırlı olsun 10 tlden bişi olmaz bende toplu mesajlarda resimli mesaj göndermişti 28 tl fazladan ödemiştim. herşey tecrübe :)

Harun6754

Üye
Ya bu 620 den bılgısı olan varmı mesla gruntulu konusma hastaneden randevu alma gıbı

larten123

larten123

Üye
hayırlı olsun kardeşim :tebessüm:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumia kardeşliğimize hoş geldin. Hayırlı olsun, güle güle kullan inşallah :D

süper nova

süper nova

Üye
Bende bekleyemiyorum ama gidip alamıyorum. İş sadece yürüyüp gitmekle bitmiyor işte. :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlı olsun kardeşim

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
bence biraz daha bekleseydin windows phone 8 gelişseydi ve Androidinmi,IOSunmu yoksa WinP8inmi liderliği alacağını bekleseydin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dilegiyle seni de LUMİA920 AİLESİ'ne alalım. :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt