ExSeLANS
Üye
Eleştirilere açık olmalısın. Argo kullanman hoş değilo zaman nah size paralı uygulama![]()
Eleştirilere açık olmalısın. Argo kullanman hoş değilo zaman nah size paralı uygulama![]()
bu bi eleştiri değil ki resmen emeğe saygısızlık eleştiri olsa gözüm başım üstüneEleştirilere açık olmalısın. Argo kullanman hoş değil
şaka bir yana marketten uygulamanı indirdim. 5 yıldız verdim. izmir de eklenirse 10 numara olurbu bi eleştiri değil ki resmen emeğe saygısızlık eleştiri olsa gözüm başım üstüne
teşekkürlerşaka bir yana marketten uygulamanı indirdim. 5 yıldız verdim. izmir de eklenirse 10 numara olur
Gerçekten çok fazla reklam var. Eğer paralı sürüm olsaydı kul hakkı olmasın diye apk.sını kurmayıp satın alırdım ama bu şekilde kullanmak imkansız. Emeğine sağlık. İlerde reklamsızı olursa buradan bildirirsen haberimiz olur.
kullanmak hiç imkansız değil uygulamalarımın tümü kendi telefonumda yüklü ara ara kullanıyorum her iki videodan önce bir geçiş reklamı ve her videodan sonra bir geçiş reklamı var izlemeye engel olmuyor yeterki izlemek iste. ücretli sürümü yayınlarsam konu açarım buradanyenilesinler ne güzel işte hocam daha net çözünürlükle kameraları izlerizHocam seneye kadar Türkiyedeki tüm mobeseler değişiyor.
O zamana kadar Sen de ücretli reklamsız sürüm yaparsan deme keyfimize
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilerleyen zamanlarda ücretli uygulamaya geçiş olur mu olur bilemem 
aslında ios için de düşünüyorum ama iphone telefonum yok bu bir apple yıllık 100 dolar ücret istiyodu sanırım apple storede uygulama yayınlamak için bu ikiİos için düşünür müsünüz ?
yani daha elit bi kesim mi desem artık bilemedim. İlerleyen zamanlarda belki olabilir kısmetBirincisi, birçok ilin olduğunu yazmıssın konuya fakat verdiğin linkte sadece İstanbul ilçeleri var. İkincisi reklam kabulümüz anlarız tamam ama çözünürlük çok kötü. Daha net uygulamalar mevcut. Keşke net olsaydı da senin uygulamanı kullansaydık destek amaclı. Üçüncüsü de kamera yerine tüm satırlarda kamara yazmışsın.
teşekkürleremeğine sağlık
Hocam senLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasını indirdiğine emin misin ? bu adresden indirebilirsinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız.
Sen ya istanbul trafik kamerası uygulamasını indirdin yada türkiyenin içindeki sadece istanbul trafik kameraları bölümüne baktın. Çözünürlüğe gelince bazı kameraların çözünürlükleri düşük malesef ama hepsi değil.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamamı indirerek HD olarak istanbulun en güzel yerlerini izleyebilirsin bakalım ona da düşük çözünürlük diyebilecek misin ?
Son olarak bu Kamara yazılan isimler istanbul trafik kamerasında sen muhtemelen yanlış uygulamayı indirdin hocam. Yukardaki linkten tekrar denemeni öneririm.
Rica ederim hocam ben teşekkür ederim anlaştığımıza sevindimAynen yanlış uygulamayı indirmişim şimdi oldu teşekkürler ayrıca kalite güzel

İzmir yok sildim.