Beklenen İnternet Sansürü Bu Gece Başlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

53cc

53cc

Üye
Keyword üretmek çok kolay. Bunu nereye kadar engelleye bilirsiniz?
Yani ***** kelimsini yasakladınız ve arama motorlarında bu kelime filtreye takıldı. Çözüm farklı bir kelme ile arattırmak olacak. Örneğin barbunya. Uzunca süre bunu yakalayamadınız. Sonra fark ettiniz. Bu kelimeyide yasakladınız. Ve bu böyle devam ettiğini düşünün. Sonunda internetde arama yapacak kelime kalmayacak.
Konu bu kadar yüzeysel olmamalı. Gezi olayları-e/muhtıra gibi durumları, oluşumları kontrol altına almaktır. Ahmet amca ***** izliyormuş evinde kime ne.
Evdeki interneti güvenli hale getirmek için yasaya gerek yok tabiki. Ama herkes bu konuda ehil değil güvenliği sağlayamaz.

• Beğen
Tepkiler: AlexsandroZ

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
tamamen saçmalama bu para çezaları uydurma haber

Warnings

Üye
Arkadaşlar ***** İzleyenler e Falan Ceza Verilmeyecek Sadece ***** Siteleri Erişime Kapatılcak Ve Dns İle Girilmiycek Torrent Kapanmıycak Böyle Bir Yasa Yok! Ama Yasaklı Sitelere Mesela Youtubede Yasaklanan Bir Videoya CO.uk Yazarsanız Açılıyor Ve Türkçe Kalıyor Oda Olmadı Tor Brovser Kullanın Hem İzlenemez Hem Sansüre Takılamazsınız Redhack Bu Yüzden Yakalanmıyor!!! Herşeyin Çaresi Var Onlar İstedikleri Kadar Engellesinler :D Bugün Kabul Ettimi CumhurBaşkanı ? :D

• Beğen
Tepkiler: -India- ve AlexsandroZ
Uhops

Uhops

Üye
Sizce torrent siteleri kapanır mı?

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
valla ben yazmadım bunları. facebookda bir sayfada gördüm paylaştım :D

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
Beyler bu cezaların olması bence imkansız.Bu haberde ilk önce İncicilerin sayfasında yayınlandı.Haber yalan :D

oznkrts

oznkrts

Üye
Milletçe birbirimizi korkutmaya çalışıyoruz ya :D şu olayı bi araştırında gerçek bumu gerçek bumu diye söylenmeyin zaten ben evdeki neti kapatıcam googlede adımı aratmaktan başka bi işe yaramaz oldu fesatlıga vurmayın heee :P

• Beğen
Tepkiler: CV-Aurora
Invoke

Invoke

Üye
Bu gece mi? Cumhurbaşkanı onaylanmış mı?

cyborg78

cyborg78

Üye
11- Bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlar üzerinden internete bağlanan herkes kayıt altına alınacak.

Büyük Büyük Mağzalardaki avm'lerdeki falen felen pişmeken, ulusal açık wireleslerimi (wifi) kayıt altına alıcak acaba .d
free wifi dagıtanlar, açık olan avm ler magazalar kayıt altında :gul:
üşüşün free wifi avmlere .d

Invoke

Invoke

Üye
kim dedi la geçti diye adam gibi bir kaynak verecek olan var mı? Çünkü ben bulamadım?

alisait07

alisait07

Üye
apk indirmek yasak olurmu

alisait07

alisait07

Üye
o zaman benim için çok sorun yok internetten oyun indirmek mesela mediea fire gibi siteler

_RYUK_

_RYUK_

Üye
deep web dalalim orada izlenmek biraz daha zor :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İnsanların kafasını böyle yalan yanlış bilgilerle bulandırmayalım. :locked2:

• Beğen
Tepkiler: veli-_-802