Beklenen Galaxy S3 geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Beklenen Galaxy S3 geliyor!

Piyasadaki Galaxy S3'ler sizi tatmin etmediyse, çok yakında yeni bir S3'e hazır olun!

Samsung Galaxy S3 piyasaya çıktığında sıradışı renkleri, cihazlarının siyah olmasına alışkın teknoloji meraklılarını biraz rahatsız etmişti. Daha sonra Amerika'da AT&T için çıkarılan kırmızı da bu kitleye pek hitap etmedi.

Şimdiyse Samsung, siyah Galaxy S3'ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bir aksilik olmazsa, siyah S3, Ekim ayında 64 GB'lik modeliyle piyasaya sürülecek. Yeni cihazın doğrudan Android 4.1 (Jelly Bean) kurulu olarak çıkması bekleniyor.

Samsung Galaxy S3'ün şu anda sadece 16 ve 32 GB'lık (microSD ile genişletilebilir) modellerinin piyasada olduğu düşünüldüğünde yeni cihaz, kapasitesi açısından da önemli hale geliyor.

• Beğen
Tepkiler: curtaincall

El-CD

El-CD

Üye
mavisine hastayım ama sadwece tasarımına içeriği touchwiz olunca olmuyor. Neyse hayırlı olsun haber için sağolasın

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
doctorrr

doctorrr

Üye
haber için :tşk:

• Beğen
CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bende mali-604'lü felan bir şey sanmıştım.:D

abandonware

abandonware

Üye
ya artık "ben bu haberi sabah okumuştum" demekten sıkıldım :ehe

15097

15097

Üye
Sonunda :D Haber için teşekkürler.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Haber için teşekkürler tasarımı S3 lerin harika yahu tasarıma önem verseydim kesin s3 alırdım :)

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
ya artık "ben bu haberi sabah okumuştum" demekten sıkıldım :ehe

Tamam teknolojik çocuk bundan sonra sen hangi haberi okursan,tüm dünya forum,portal ve bloglarından silicez okudugun haberi bidaha karsılasma diye.

Bu mesaj kendini 20 saniye sonra imha edecektir.

• Beğen
Tepkiler: El-CD
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bence siyah güzel.olmaz o cihazda artık beyaz tonları daha modern duruyor ve siyah jer yerde var artık bence mavi iyi :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Neden almadın peki? Sonuçta S III S II'den daha iyi :hmmm

Para yok ise nasil alayim ege demek istedigim bu telefonlar arasinda yani one x ve s3 arasinda demek istedim param s2 yetti ne yapabilirim :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt