:D çaktırma gene hort yaptım :ehe :ehe tamam :ehe
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Tuba.Erva' Alıntı: bısey sorcam begenıler bır işe yarıyomu kimse cevap vermıyo bana cok merak ettım yönetımmmm duy sesımı şu olaya el atın yetkılılere seslenıyorum bu begenıler ne işe yarıyor ? Genişletmek için tıkla ... Çok aşırı beğeni alıyordum banka hesabımı istediler artık aylık bir miktar para kazanıyorum demiyorum öyle birşey yok
Tuba.Erva' Alıntı: bısey sorcam begenıler bır işe yarıyomu kimse cevap vermıyo bana cok merak ettım yönetımmmm duy sesımı şu olaya el atın yetkılılere seslenıyorum bu begenıler ne işe yarıyor ? Genişletmek için tıkla ... Çok aşırı beğeni alıyordum banka hesabımı istediler artık aylık bir miktar para kazanıyorum demiyorum öyle birşey yok
symbian.forever Üye greenmile' Alıntı: kınıyı hırtlıtmıyın hıcılır Genişletmek için tıkla ... Emredersiniz komtanım
Amaru Shady Üye Revengeful' Alıntı: Tuba biraz konu açta beğeni kasalım anladın sen Genişletmek için tıkla ... 13000di en son. Hâlâ beğeniyor mu
Revengeful' Alıntı: Tuba biraz konu açta beğeni kasalım anladın sen Genişletmek için tıkla ... 13000di en son. Hâlâ beğeniyor mu
Amaru Shady Üye Revengeful' Alıntı: Artık girmiyor Genişletmek için tıkla ... evet 3000 olamadım hâlâ bi gelse 5000 garanti
Revengeful' Alıntı: Artık girmiyor Genişletmek için tıkla ... evet 3000 olamadım hâlâ bi gelse 5000 garanti