marist
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen harcanıyorsun buralardaBende de oldu öyle 2-3 kere beğendim indirdim sonra geri aldım
değil mi yasen harcanıyorsun buralarda
Bende de oldu öyle 2-3 kere beğendim indirdim sonra geri aldım
Mobilde çok dikkat çekiyor ve çok kötü duruyor bu son gelen reklamNe diyelim hayırlı olsun Ozan abi. Sen iyisini bilirsin ellerine sağlık. Bunlar da yeni heralde.
Kesinlikle. Hiç hoşuma gitmedi. Sadece anasayfada olsa hadi neyse , her konuda karşımıza çıkıyor.Mobilde çok dikkat çekiyor ve çok kötü duruyor bu son gelen reklam
Mad EagLe' Alıntı:Evet böyle birşey yeni eklendi siteye. Şöyleki her üye aktif değil sadece sömürgeci mantığıyla siteyi kullananlar elbetteki var ve olacak. Sizin hit alan dediğiniz sitelerin arasında davetiye sistemiyle çalışan siteler var ya da download için upload zorunluluğu getiren siteler var. Hit olan sitelerin hiçbirinin bunu yapmadığını da belirtmişsiniz. Doğrudur veya yanlıştır lakin şu var her site aynı olmak zorunda değil. Sizin de bildiğiniz gibi web siteleri özgün olmak zorunda bu da maxicep farkı diyelim
Hepsini geçtim burda kimseye zarar verecek bir durum yok. Yani üye zahmet edip birşey paylaşmışsa bir tıkı hakediyordur kötü olur beğenmezsin belki tamam ama belki de o beğeni o üyeyi başka güzel birşey paylaşmaya teşvik edecek. Ya da onu da geçtim indirdin siteden çıktın daha sonra yükledin, beğendin işine yarar bir uygulama, tema veya herneyse artık girip beğeniyor musun ? Hadi diyelimki sen yapıyorsun her üye yapıyor mu ? Tabiki yapmıyor velhasıl-ı kelam sorun teşkil edecek bir durum yok.
başlığa göre arama yaptığım için alakalı bir konu çıkmadı. "yeni mi bu" diye aratmak da aklıma gelmedi açıkçası.Nextman' Alıntı:
doğrusunu söylemek gerekirse forum başlık açarken bunu bizim için yapıyor, ben de baya bir denema yaptım açılmış konu bulmak için.Eminim arama yapmışsındır başlık düzeltildi.
Herzamanki gibi keyifli forumlar.Konu kilit nextman abi yanlış anlaşılmalar oldu
o zaman sen de benim beğendiklerimin sayısına bakabilirsin. neymiş saygı olsun diye şart. sanırsın o konuyu beğenmeyince paylaşım yapana saygımız olmuyor.
bak arkadaşım, ben her indirdiğim şeyi beğenmek zorunda değilim. ben bir şeyi gerçekten beğendiysem zaten altına imzamı atarım. emeği olan kişiye hakkı bu şekilde ödenmez, ona itibar da kazandırmaz.
zaten yapmışsınız icraatı daha ne diye benimle tartışmaya çabalıyorsunuz? mutluysanız yaptığınızla güle güle kullanın benim fikrime karşı çıkmaya uğraşmak zorunda değilsiniz ama benim yapacağım şey zaten ortada.
sizin yaptığınız şey sadece zavallı üyelerin egosunu tatmin etmek oluyor. bu kesinlikle bir dayatmadır ve aksini söyleyen de başka bir boyutta yaşıyordur zaten.
sırf bu yüzden eklenti koymayacağım artık bu foruma, konularımı beğenen kişiler faydalı buldukları için beğensin, zorunda oldukları için değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?