oo ne vardı ki bu esajlarda silindi anlamadım
iki üye olumsuz tartışma oluşturdu.ne oluyor be ne olduda mesajlarımız gayet normaldi
o iki üyenin biri benim heralde ama diğerinin sesi soluğu çıkmıyor
yaw biz sen doğru bilgilen diye oraya yazıyoruz sen daha bu düşmalıktan vazgeçmiyorsun bu adam senin sandığın gibi birisi değiiiiiiiiil yeter artık araştır diyoruz araştırmıyorsun hala aynı şeyleri yapıyorsunMerak etme sen sesim çok güzel çıktı,herşeyi yazmıştım ortaya bütün icraatleri ama nedense birileri rahatsız oldu herhalde bunlardan silmiş gönderdiklerimi!
yaw biz sen doğru bilgilen diye oraya yazıyoruz sen daha bu düşmalıktan vazgeçmiyorsun bu adam senin sandığın gibi birisi değiiiiiiiiil yeter artık araştır diyoruz araştırmıyorsun hala aynı şeyleri yapıyorsun
lütfen konuyu kişisel tartışmaya çevirmeyin.haha yauv arkadas tamam ben yanlış biliyorum tamam peki ozaman bana belge sun? ama risaleler olmasın

haydaaaaaaaaa şimdi ne oldu da ceza alıyoruz burası forum değil mi bizde tartışacağız bilgi alışverişinde bulunacağız yoksa niye var bu forum sitesilütfen konuyu kişisel tartışmaya çevirmeyin.
şuan sert bir tartışma yok fakat
ortam gerilirse bukez ceza puanı alabilirsiniz diye uyarmak istedim![]()
şuan bişey olduğu yokhaydaaaaaaaaa şimdi ne oldu da ceza alıyoruz burası forum değil mi bizde tartışacağız bilgi alışverişinde bulunacağız yoksa niye var bu forum sitesi

hep adamın birinin inatçılığı ve körü körüne düşmanlığından kaynaklanıyor.biryere varamıyoruz zaten dönüp dolaşıp aynı şeylere geliyoruz![]()