Bediüzzaman said nursi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tsubasa

tsubasa

Üye
peki tamam haklısın özür dilerim

ademvehavva

ademvehavva

Üye
saidi kürdi ile said nursi aynı kişiler değilmiş bende yeni öğrendim

_KadirşinaS_

Üye
ademvehavva

ademvehavva

Üye
biliyodun da nerdeydin şimdiye kadar

cem532

cem532

Üye
Konu Az Ama Bır Sey Olmazzzzzzzz

oyiktr

Üye
eline koluna sağlık çpk güzel anlatmışsın üstadı

--------------- Ekleme ---------------

eline koluna sağlık çok güzel anlatmışsın üstadı

tsubasa

tsubasa

Üye
1 yaşıma daha girdim

botanixx

botanixx

Üye
paylaşım için saol ...

ademvehavva

ademvehavva

Üye
senin cevabın neydi ben bi anlam veremedim senin kanıt olarak gösterdiğin yazıda yazıyorduya hani saidi kürdi diye seni bilgilendirmek için yazdım ama sen dalganı geçiyorsun.

tsubasa

tsubasa

Üye
kimin ne oldugunu iyi biliyorum ben arkadasım,bence siz kendinizi bilinçlendirin önce

mehmet cuma

Üye
Selamaleyküm arkadaşlar,bir konu veya kişi hakkında görüş belirtmeden önce araştırlması veya ihtimaldir denilmesi daha doğrudur. Said nusi'yi tanımak istiyorsanız onun telif ettiği eserlere veya bilim adamlarının onun hakkında yaptığı çalışmlara bakabilirsiniz. her yıl o zatın adına sempozyum düzenlenir. bu tür şeyler o kişi hakkında fikir verebilir. sevgiler ,saygılar...

tsubasa

tsubasa

Üye
bende yazayım bi kitap ozaman hatta peygamberligimi ilan edeyim içinde doğru olsun ozaman? :D

iremm

iremm

Üye
görüşünü savunacaksın die saygısızlık yapmana gerek yok!!! tsubasa

tsubasa

tsubasa

Üye
sana nolduki şimdi onu anlamadım?saygısızlığı kime yaptıysam o söylesin.ne bu ya iyice cıvıdı ortam.bu arada kabul ediyorum ve çekiliyorum saidi nursi saidi kurdi deildir ve ikiside çok çok çok muhtereeeeeeeemm vatanseveeeeeeeeeerrr ülkesini için canını vereeeeenn menfaat düşünmeyen insanlardır,hatta ve hatta atatürkün en sevdiği insanlardır... peh!benden bu kadar

ademvehavva

ademvehavva

Üye
kimin ne oldugunu iyi biliyorum ben arkadasım,bence siz kendinizi bilinçlendirin önce
sen mi biliyorsun güldürme beni bu başlık altında senin daha önce yazdıklarını bi daha okuda ondan sonra bana kimin ne olduğunu biliyorum de.

bende yazayım bi kitap ozaman hatta peygamberligimi ilan edeyim içinde doğru olsun ozaman? :D
sen hangi kitabı okudun Said nursi hakkında okuduysan niye saçma sapan internet sitelerinden aldığın metinleri kaynak gösterip onlara inanıyorsun internette herkes istediğini yazabilir ama kitap yazmak her babayiğidin harcı olmadığından sende internettteki saçma sapan taraflı sitelere inanıyorsun.

sana nolduki şimdi onu anlamadım?saygısızlığı kime yaptıysam o söylesin.ne bu ya iyice cıvıdı ortam.bu arada kabul ediyorum ve çekiliyorum saidi nursi saidi kurdi deildir ve ikiside çok çok çok muhtereeeeeeeemm vatanseveeeeeeeeeerrr ülkesini için canını vereeeeenn menfaat düşünmeyen insanlardır,hatta ve hatta atatürkün en sevdiği insanlardır... peh!benden bu kadar
sen asilerle vatan uğruna savaşanları aynı kefeye koyamazsın.

tsubasa

tsubasa

Üye
seninle daha fazla tartışamıcam,daha önce ne yazdıysam buraya belgesini göstererek yazdım okuyamadığını varsayıyorum çünkü yönetici tarafından silinmişler...imzan dan zaten nasıl bir düşünce yapısına sahip olduğun anlaşılıyor,türbanı savunuş tarzına da bakın...

ademvehavva

ademvehavva

Üye
gayet doğru savunuş tarzım işte o zihniyeti taşıyanlara ne olduklarını göstermek için yazılmış bi mesaj üstelik bu benim değil milli şairimizin şiirinden alıntı
hadi bunada cevap ver daha önce yazdığın sözde belgeleride okudum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt