Bediüzzaman said nursi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mservank

mservank

Üye
arkadaşım tamam biz belge göstremiyoruz sen göster de bari senin düşüncelerine katılalaım ;)

mservank

mservank

Üye
Arkadaşım savunmuyoruz
sadece madem bizimkiler uydurma sen de kendikilerininkin gerçek olduğpunu nerden biliyorsun diyoruz
bunun gerçek olduğunu anlatan bir kitap adı ver o zaman da araştıralım

tsubasa

tsubasa

Üye
kitap adı versem bu seferde o kitapta yazanlar taraflı diceksiniz.yakın dönem osmanlıyı arastırın,atatürkün söylemlerini araştırın,google da araştırın.araştır oglu araştır milyon tane belge kanıt görürsünüz.

Nazy

Nazy

Üye
konudan bazı mesajlar silinmiştir
uyarı puanı almamak için karşılıklı olumsuz tartışmalardan kaçının

mservank

mservank

Üye
oo ne vardı ki bu esajlarda silindi anlamadım

ademvehavva

ademvehavva

Üye
ne oluyor be ne olduda mesajlarımız gayet normaldi

blackmetalic

blackmetalic

Üye
bilgi için saol........

ademvehavva

ademvehavva

Üye
o iki üyenin biri benim heralde ama diğerinin sesi soluğu çıkmıyor

tsubasa

tsubasa

Üye
o iki üyenin biri benim heralde ama diğerinin sesi soluğu çıkmıyor

Merak etme sen sesim çok güzel çıktı,herşeyi yazmıştım ortaya bütün icraatleri ama nedense birileri rahatsız oldu herhalde bunlardan silmiş gönderdiklerimi!

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Böyle BiR zat Dünyaya gelirmi Bİdaha :2agla::2agla::2agla:

ademvehavva

ademvehavva

Üye
Merak etme sen sesim çok güzel çıktı,herşeyi yazmıştım ortaya bütün icraatleri ama nedense birileri rahatsız oldu herhalde bunlardan silmiş gönderdiklerimi!
yaw biz sen doğru bilgilen diye oraya yazıyoruz sen daha bu düşmalıktan vazgeçmiyorsun bu adam senin sandığın gibi birisi değiiiiiiiiil yeter artık araştır diyoruz araştırmıyorsun hala aynı şeyleri yapıyorsun

tsubasa

tsubasa

Üye
haha yauv arkadas tamam ben yanlış biliyorum tamam peki ozaman bana belge sun? ama risaleler olmasın

Nazy

Nazy

Üye
yaw biz sen doğru bilgilen diye oraya yazıyoruz sen daha bu düşmalıktan vazgeçmiyorsun bu adam senin sandığın gibi birisi değiiiiiiiiil yeter artık araştır diyoruz araştırmıyorsun hala aynı şeyleri yapıyorsun

haha yauv arkadas tamam ben yanlış biliyorum tamam peki ozaman bana belge sun? ama risaleler olmasın
lütfen konuyu kişisel tartışmaya çevirmeyin.
şuan sert bir tartışma yok fakat
ortam gerilirse bukez ceza puanı alabilirsiniz diye uyarmak istedim:)

ademvehavva

ademvehavva

Üye
lütfen konuyu kişisel tartışmaya çevirmeyin.
şuan sert bir tartışma yok fakat
ortam gerilirse bukez ceza puanı alabilirsiniz diye uyarmak istedim:)
haydaaaaaaaaa şimdi ne oldu da ceza alıyoruz burası forum değil mi bizde tartışacağız bilgi alışverişinde bulunacağız yoksa niye var bu forum sitesi

Nazy

Nazy

Üye
haydaaaaaaaaa şimdi ne oldu da ceza alıyoruz burası forum değil mi bizde tartışacağız bilgi alışverişinde bulunacağız yoksa niye var bu forum sitesi
şuan bişey olduğu yok:)

ama sert tartışmaların olmaması gerek

tsubasa

tsubasa

Üye
biryere varamıyoruz zaten dönüp dolaşıp aynı şeylere geliyoruz :D

tsubasa

tsubasa

Üye
yok yok sende var bişey gerçekten.yada hakkaten nurcu falansın sen.hadi ben uyduruyorum sallıyorum söylediklerimi,sen bana belge sunmuyosunki bana körü körüne düşmansın diyosun,ben yazacağımı yazdım buraya ama malesef operatorler tarafından silndi gerçekler sanırım okumadın.senden risaleler hariç belgeler bekliyorum.

ademvehavva

ademvehavva

Üye
sana internet ortamında nasıl kaynak sunayım google a bediüzzaman Said Nursi yaz bak bul nerden duydun kim zehirledi seni bu zata karşı hain olsa bizonu niye savunalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt