Bedava sms yollama.Hemde çok HIZLI(ÖNİZLEMELİ)

gamse35

Üye
süpersinn arkadaşım yaaa çok teşekkürler...umarım sonrasında bir sorunla karşılaşmayızzz

--------------- Ekleme ---------------

wadja numarası istior kayıt bölümünde o ne ?

bu çıkıyorrr yaaa olmuyorr iştee olmuyorrrrrrrr

ibribr

Üye
WADJA yı kullanıyorum
Türkçe harf olarak "ö ve ü" destekleniyor diğerleri de noktasız, virgülsüz olarak gidiyor. ÖR:ı-i, ş-s

gamse35'e işe yarıyor

dede1453

Üye
teşekkürler.allah razı olsun

arkadaşlar bu sitede çok fazla kelime sınırlaması var öyle değil mi bi cümle bile doğru düzgün yazamıyorum

Arkadaşlar, ben'de tesadüf eseri bi siteye girdim ve bedava konuşma ve mesaj hakları sunuyor, telefona program olarak indirdim yani arayacağın zaman programı açıp arıyorum. Adı ise 'talki' google'de bulabilirsiniz.. Hem'de oldukça basit diğerleri gibi çok şey istemiyor. Istediği isim( gerçek olmasına gerek yok) kendi numaran( onay mesajı gönderip,gönderdiği şifreyi yazmak için ) birde aramak istediğin numara yeterli. Bunları yaptıktan call yani ara yi tuşlamak yeterli ılk önce sizi numarasız arıyorlar ondan sonra numarasını yazdiginiz kişiyi yani siz internete girin onlar sizi bağlıyor.. Kredi sistemi var onun için hep beleş değil sonra niye yarıda kesildi geyik demeyin

~Burak~

Üye
Arkadaşım öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim eline emeğine sağlık fakat müsadenizle iki kelimede ben söylemek istiyorum..
ßunlar bedava anasına babasına dahi vermezler bedava sms vardır mutlaka bir sahterkarlığı bunların hayatı para çıkarı olmadan bir iş yapan kimseyi görmedim bu dünya üzerinde numaranı istiyor bir numaradan nelere ulaşılıyor bunu herkez çok iyi biliyor adamın ocağını söndürürler aynı olay değildi fakat buna benzer bir olaydan arkadaşım perişan oldu sadece çok basit bir telefon numarası yüzünden lütfen dikkat edin arkadaşlar

cry2006

Üye

Burdan bırcok adrese ulasabılırsınız dıye dusunuom

xray61

Üye
SLM ARKADASLAR BEDAVA SMS VE GONDERICI ADI VEYA NUMARASINI KENDINIZ AYARLAYABILECEGINIZ BIR SITE HERGUN BEDAVA SMS iste link>>>>

Laz¥

Üye
Ben güvenmiyorum böyle sitelere ama sen güvenmiş paylaşmışsın teşekkürler

ya ben sizin verdiğin mesaj yollama linkini tıklıyorum link açılmıyor sayfa hata veriyor

emin373

Üye
ya bu sitede cep telefonu numaramı nasıl kayıt etirecem yoksa mesaj göndermiyo galiba cep tel kayıt yap diye bişey cıkıyo yardım edermisiniz lütfen

bildirmek ve dogrulamak diye bir bölümde den yapılıyorda nasıl yapıldıgını bilen varmı cep numarası dogrulanmış degil diyorr

emin373

Üye
hocam harbiden siz takdir ediyorum kulandım calışıyo herkese tavsiye ederim

ama günde 3 defa diyorr o nasıl olacak modeme reset atınca ouyormiki perimumu nasıl kulanacam yardım edermisiniz

yok yaww olmuyor ne kadar uğraştıysak olmuyor bu site çok saçma hiç bişey anlaşılmıyor türkçe olduğu halde bu kadar saçma bi site görmedim

serap88

Üye
biyle site olurmu iyle biyl e milleti kandırmaya çalısıyosunu konor istiyo