BEDAVA sms gönderme!Forumda bir İLK.!!%100 Denenmiştir!tüm dünyaya.!tüm operatörlere!site türkçe.!!!

Sponsorlu Bağlantılar

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
    Konu Sahibi
BEDAVA sms gönderme!Forumda bir İLK.!!%100 Denenmiştir!tüm dünyaya.!tüm operatörlere!site türkçe.!!!
Forumda bir İLK.!!%100 Denenmiştir!!BEDAVA sms gönderme!tüm dünyaya.!tüm operatörlere!!!
KESİN ÇALIŞMAKTADIR ARKADAŞLAR.!!!DENEYİN SİZDE GÖRÜN!!MESAJLAR EN GEÇ 5 SANİYEDE ULAŞIYOR..!!!

SİTE ÜYELİK GEREKTİRMİYOR!!!FOTOĞRAFTA SANIRIM YAZIYOR AMA!!!DENEDİM ÜYELİKSİZ!!!TELEFON NUMARASINI YAZIN(NUMARANIZIN BAŞINA 90(ÜLKE KODUNU) GETİRMEYİ UNUTMAYIN!!) GÖNDERECEĞİNİZ KİŞİNİN,MESAJI YAZIN SEND E TIKLAYIN BU KADAR.!!!!!
HEMDE SİTE TÜRKÇE.!!

İŞTE LİNK:
ARKADAŞLAR EMEĞE SAYGI LÜTFEN!!!
BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN!!
YORUM VE CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.!!

• Beğen
Tepkiler: ufuq67, writehyou, taha_yt ve 23 diğerleri

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkürler... deneyelim

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
evet denedim gerçekden oluyor 2 saniyede mesaj ulaştı telefonuma kardeş eline sağlık.

ararat

Üye
Arkadaşlar verilen link tamamen çıkar amaçlıdır ve içine reklam doldurulmuş oyleki reklam dolu hepside popuplu ama çok ayıp gerçek linki vereceğine kendi linkine bağlamış yönlendirme yani
alta gerçek linki veriyorum belki telefonunuzdan Girersiniz telefon okadar reklam kaldırmaz

link tamamen reklamsızdır

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Arkadaşlar verilen link tamamen çıkar amaçlıdır ve içine reklam doldurulmuş oyleki reklam dolu hepside popuplu ama çok ayıp gerçek linki vereceğine kendi linkine bağlamış yönlendirme yani
alta gerçek linki veriyorum belki telefonunuzdan Girersiniz telefon okadar reklam kaldırmaz

link tamamen reklamsızdır

Abi bu daha hoşuma kaçtı sanada teşekkürler 1. link iyi değil reklamlar cirit atıyor saol :oke:

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
    Konu Sahibi
Forumda bir İLK.!!%100 Denenmiştir!!BEDAVA sms gönderme!tüm dünyaya.!tüm operatörlere!!!
KESİN ÇALIŞMAKTADIR ARKADAŞLAR.!!!DENEYİN SİZDE GÖRÜN!!MESAJLAR EN GEÇ 5 SANİYEDE ULAŞIYOR..!!!

SİTE ÜYELİK GEREKTİRMİYOR!!!FOTOĞRAFTA SANIRIM YAZIYOR AMA!!!DENEDİM ÜYELİKSİZ!!!TELEFON NUMARASINI YAZIN(NUMARANIZIN BAŞINA 90(ÜLKE KODUNU) GETİRMEYİ UNUTMAYIN!!) GÖNDERECEĞİNİZ KİŞİNİN,MESAJI YAZIN SEND E TIKLAYIN BU KADAR.!!!!!
HEMDE SİTE TÜRKÇE.!!

İŞTE LİNK:

İŞTE LİNK:

--------------- Ekleme ---------------

HEMDE SİTE TÜRKÇE.!!

İŞTE LİNK:

İŞTE LİNK:

HEMDE SİTE TÜRKÇE.!!

İŞTE LİNK:

İŞTE LİNK:

ToRNaDo | GFB

ToRNaDo | GFB

Üye
peki gönderenin numarası ne olarak görünüyor ?

MaviKurt67

MaviKurt67

Üye
bende olmadi :( herseyi dogru yaptim genede Message Sent yazdi ama gelmedi

matt.yamato

matt.yamato

Üye
arkadaşım bu olayı çok duydum ama bu kadar bsait olduğunu bilmiyordum
neyse paylaşım ve bilgilendirme için sağolun

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bende de gelmedi iki defa denedim ama nafile

lgkg300

lgkg300

Üye
olmuyor kardeşler boşuna denemeyin

p-siko-ahmo

p-siko-ahmo

Üye
sağol gerçektende oluyor benden 1 teşekkür'ü kaptın

sağol kardeşim

haltie

haltie

Üye
karşıdanmı düşüyor kontör acaba

Progressivity

Progressivity

Üye
reklamsız olan link çalışıyor ve işe yarıyor gerçekten çok teşekkürler

p-siko-ahmo

p-siko-ahmo

Üye
la siz bu sayfaları nasıl kuruyorsunuz biri bana özetleyebilirmi

kaya6031

kaya6031

Üye
olmuyor kardeş anlamadım valla . kontör gidiyor bizden sanırım . çünkü hiç kontörüm yok o yüzden gelmemiş olabilir mi ?

lovestar

lovestar

Üye
bende denedim bi kaç kez olmadı :zzz:

Üst Alt