Bedava sms gonder (yasal bır sıtedır %100 calısıyor)(yenı ozellıkler java msn)

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bedava sms gonder (yasal bır sıtedır %100 calısıyor)(yenı ozellıkler java msn)
Yeni özellikleri
Java uygulamasını telefona indirerek telefondanda sms atabilirsiniz. Msn adreslerini listenize ekleyerek smscity profilinize de sizin msnnizi kayıt ederek msn üzerinden sms gönderebilirsiniz.
Nasılmı?
smscity sitesinin bir msn adresi var, bu adresi öncelikle sizin msn listenize ekliyorsunuz, sonra smscity sitesinden profilinize de msn adresinizi kayıt ediyorsunuz. Bu işlemleri yaptıktan sonra msn'nizde açık bir kişi olarak gözüküyor o kişiye normal bir kişiye mesaj yazar gibi "SMS 905321234567 (mesajınız)" yazıp gönderiyorsunuz ve sizin numaranız üzerinden 5 saniye içinde karşı tarafa ulaşıyor. Nasıl bir sistem kullandıklarını aklım almadı. Ama süper iki yenilik yapıldı. Bu yenilikler hakkında daha ayrıntılı bilgiyi site üzerinden atabilirsiniz.

Evet arkadaşlar bu sitede sms göndermek bedava yanlış duymadınız.
Kayıt oluyorsunuz ve size 20 kredi veriliyor krediniz biterse üzülmeyin yeni kredi alma yolları var. Ayrıca arama özelliğide eklenmiş.
Ev telefonları dakikası 1 kredi, cep ise 10 kredi.

Önce bu linke

girin. Daha sonra önümüzdeki alanları dolduruyoruz, cep telefon numaranızı ve e-mail adresinizi sakin yanlış girmeyin, çünkü mail adresinize, onaylanmasını isteyen bir mail yolluyorlar, telefonunuza (aktivasyon) kodu yollanıyor ve bu kodu sitede sizden istiyecektir, istediği alana, sms ile sana gönderdikleri kodu giriyoruz. Bunlar yapılmazsa yani numaranı veya e mail adresini yanlış girersen üye olamazsın, bundan dolayı hatırlatmak istedim, neyse nerede kalmıştık, sağ en alt köşede "kampanya kodu" var oraya 12345 olarak giriyoruz. Sonrasında devam ediyoruz. Site gerekli yönlendirmeleri yapıyor zaten hemde Türkçe. Anlamadığınız ve sormak istediğiniz bir şey olursa sorun.
Bu siteye herhangi bir şekilde kredi kartı bilgilerinizi vermeyin sadece ücretsiz haklardan yararlanmayı tercih edin. Şahsen 3 kez kredi kartı ile alış veriş yaptım.
Verdiğiniz numara ve e mail den dolayı başınıza gelebilecek her türlü şeye kefilim çünkü bende kullanıyorum bu siteyi ve çokta memnunum.
Yorumlarınızı bekliyorum.​
Not: bu işlem sonucu bana da hediye olarak kredi veriliyor, bilginize. (size hiçbir şekilde etki etmemektedir)

• Beğen
Tepkiler: BestHacker, mekanik, atam1907 ve 5 diğerleri

kanaryamustafa

kanaryamustafa

Üye
çok sagol ama 5 ten fazla olmuyor nasıl yapacagız onu

HmB_SaL

HmB_SaL

Üye
türkcell heryöne 3300 :D

s.volkan

s.volkan

Üye
3300 kontörden 1 ay yararlanabiliyoruz ama değilmi..

Hiç deneme yapmadım..

her yön 3000 den sonra 300 alıyorsun 3300 ediyor

SOnra o 1000 kaldığı zaman 3000 alırsak sadece türkcellemi oluyor yoksa tyüm yön mü oluyor merak ediyorum..

denemedim

piri.reis

piri.reis

Üye
3300 kontörden 1 ay yararlanabiliyoruz ama değilmi..

Hiç deneme yapmadım..

her yön 3000 den sonra 300 alıyorsun 3300 ediyor

SOnra o 1000 kaldığı zaman 3000 alırsak sadece türkcellemi oluyor yoksa tyüm yön mü oluyor merak ediyorum..

denemedim

1000 kalır son gün üstüne 3000 alırsan toplam 4000 turkcell içi oluyor.
1000 kalır son gün üstüne 300 alırsan 1300 her yöne devam ediyor.
1300 her yöne sms yetmedi ay ortasında bitti diyorsan yine 3000+300 alabiliyorsun.

3-4 ay önce bir günde 180 kontöre 18.000 şebeke içi sms alıp yarışmada kullanmıştım. açığı ilk o zaman farkedip forumdan gizli gizli duyurmaya çalışmıştım.

hotbord_34

Üye
ben denemdim ama yollamadı hemde kendi numarama attım ben ama gelmedi ???

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
ba şimdi üye oluyorum eğer sonradan benden kontörlerimi çalarlarsa seden geri isterim...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ba şimdi üye oluyorum eğer sonradan benden kontörlerimi çalarlarsa seden geri isterim...

tamam arkadaşım.Bu site senden kontör alırsa ben iki katını yollarım. Bu siteyi tam 1 seneye yakın kullanmaktayım. Ve hiçbir sorun yaşamadım. Telefon numaranı istemesinin nedeni ise gönderilecek standart smsler senin numaran üzerinden yollanacak, o yüzden. Yoksa hattınıza herhangi bir sebeble kontör çekimi yapma hakları yoktur. Bilmediğim bir site olsa burada duyurmazdım. Ben kendi numaramı verdim ve o numaram şu an faturalı. E maili verdim gerektikleri zaman ve bilgilendirme mesajlarını mail ile yolluyorlar. Bu söylediklerime kefilim fakat yukarıda yazdığım gibi kredi kartı bilgilerini vermeyin o alanda sorumluluk kabul etmem çünkü kredi kartım yok o yüzden denemedim. Sizede denemediğim bir şeyi tavsiye etmem.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
OFLURECEP'e güvenebilirsiniz ben kefilim :oke:

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
ilk denememde kendi telefonuma yazdım fakat 2. mesajı göndermeye kalktım bakiyeniz yetmiyor dedi ne yapacam..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk denememde kendi telefonuma yazdım fakat 2. mesajı göndermeye kalktım bakiyeniz yetmiyor dedi ne yapacam..

arkadaşlarını davet ederek 5 sms lik kredi kazanabilirsın.Yada sitede belirtildiği gibi akşam saatlerinde 60 dakikalık bir süre var bu zaman sitede veriliyor. O saatte bedava yollayabilirsin

ahmeterby

Üye
ben davet kodunu yazmadan üye oldum bi zarari var mi ? eger varsa tekrar o kodu nasil yaza bilirim ?

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:sn: OFLURECEP'e güvenebilirsiniz ben kefilim :oke: v ay be dostluk kazansın..................... bu oflu cesur arkadaş araştırmacı yazar cok akıllı araştırmalarına devam.senin engin bilgilerinden yararlamıyorum.cok teşekkürler.....................:aman2:

--------------- Ekleme ---------------

OFLURECEP'e güvenebilirsiniz ben kefilim :oke: v ay be dostluk kazansın..................... bu oflu cesur arkadaş araştırmacı yazar cok akıllı araştırmalarına devam.senin engin bilgilerinden yararlanıyorum.cok teşekkürler.....................:aman2:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Kardeş zaten 3ooo sms 3o kontor ne gerek bunlara.. Ama paylaşım güzeL .. Emeğe saygı.. ii forumlar

catex2

catex2

Üye
deniyorum olursa spr olur :D

arşiment

arşiment

Üye
iimiş valla teşekkürler

j3ozo

j3ozo

Üye
tşkkrler kardeşım ellerıne saglık