Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bedava Sms !!!! - 12 Ağustos 2007 Yeni .
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jackalcarlos
Üye
Hocam eline sağlık güzel bir paylaşım olmuş ama şimdi aklıma takıdı. Sonradan otomatik olarak kontörler gitmesin burasu Türkiye kimse kimseye bedava ya bişey vermes biliyorsun :P
Ozan
Admin
Sizin dışınızda dışardan bir firma size haberiniz olmadan faturalandırma yapamaz yada kontoru sonradan çekme diye bir durum söz konusu olmaz sadece kayıt olurken ki anlasmayı dikkatlice okuyun bu tür durumlar için
hercai_
Üye
2 tane bile yok arkadaşlar..gayet de paralı bi site..50 sms için 5$ istedi adamlar benden
fatih_123
Üye
arkadaşlar bende bu sms programını denedim ama benden kredi satın lamamı istiyor yani bedava değil gibi yardım edreseniz sevinirim.
mcramco
Üye
ya beyler bişe dicem ya benden direk para istiyor Message not sent - please go to
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
diyor
mcramco
Üye
bu mesaj basbaya paralı yaa kimse girmesin boşunaa!!! yaw bise koymussunuz siteye devamı yok uc bes kisiyemi oluyo sadece bunlar anlamadımkii siz nasıl yaptınız acaba gunde on tane goınderiyonuzz...
wanscheen
Üye
Ben deniyorum not send diyor tıklayın diyor bu sefer para istiyorum diyor
ozgurmen
Üye
Selam Kod Geldi Fakat Işlemiyor
ergomez
Üye
merhaba s'zden b'r konuda yardim isteyebilirmiyim.benim panasonic vs6 model cep telefonum var bu cihazlara uyumlu video kayit programi varmi acaba bilginiz varsa cevabinizi bekliyorum.iyi calismalar....
TURK_OGLU
Üye
cok tesekkurler
safakk
Üye
site paralı olmuş duyurulur denedim böyle bişi çıktı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve para istedi kaçırdım beleş mesajları
mrt_
Üye
ewt arkadaşlar bende bu beleş msji kullaniyodum ama artik parali olmuş herkeze geçmiş olsun ne güzel bedawaydi ya neden parali yaptilarsa offf
Ozan
Admin
Bir sonraki bedava kampanyaya kadar simdilik hoşçakalın