> çileke$ <
Üye
samsung L760 da çalışırmı arkdaşlar bilen varmı?
Büyük ihtimal desteklemez...

samsung L760 da çalışırmı arkdaşlar bilen varmı?

Lazım olan ve senin açmış oldugun dosyaları düşünmeden indiriyorum dostumEline saglık

Bi acıklarsan cok sevinirim şimdiden teşekkürler 

Arama yaparak yazdığın mesajı iletiyor karşı taraf açmamalı çalarken program iki telefondada yüklü olmalı...Çilekeş yalnız benim bir sorum olacak hocam ya ;
Ben telefonuma kurdum prog. karşı tarafada kurduracam fakat aklıma takılan şey ben mesajı çektikten yada o çektikten sonra program bizi arıyormu öyle yazmışsın biraz acıklarmısın yada arasa bile %100 konuşmakmı gerekiyor 5 - 10 sn. malum sabaha karşı cekilen mesajlarda konuşma olmazBi acıklarsan cok sevinirim şimdiden teşekkürler
Tekrardan Emegine Saglık![]()

Arama yaparak yazdığın mesajı iletiyor karşı taraf açmamalı çalarken program iki telefondada yüklü olmalı...![]()
Şimdi ozaman geriye kalan problemide ben cözecem program sadece vodafondan vodafona mı Turkcell den Turkcell emi anlayamadım
Çok saol kib. Başka bir programın anlatımında görüşmek üzere dostum 
Hat farklılığı önemli değil ....Üstad sabahtan beridir yorumunu bekliyodum cok saolŞimdi ozaman geriye kalan problemide ben cözecem program sadece vodafondan vodafona mı Turkcell den Turkcell emi anlayamadım
Çok saol kib. Başka bir programın anlatımında görüşmek üzere dostum

Maytap mı geçiyon kardeş ne kontörü önce burası s60 n73 ise s9.1 3rdhiç denemeyin bence tel gelen cagrıları mors alfebesi olarak okuyor ve kotluyor sadece ingilizce kelimeleri yazıyor daha kötüsü çagrı yapanın kontürlerini yiyiyor ben denedim 1 dakikalık cagrımda 96 kontürüm gitti bilginize