Bedava mesajlaşma uygulaması türkçe olarak sizlerle [ TDialer ]

Sponsorlu Bağlantılar

corlulu

corlulu

Üye
teşekkürler

baykarizma_61

baykarizma_61

Üye
saol

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar mp3lere albüm görüntüsü ekleme programı varmıdır yardım edin lütfen şimdidem teşekkürler

.::Burgess::.

Üye
Lazım olan ve senin açmış oldugun dosyaları düşünmeden indiriyorum dostum :D Eline saglık

Üye
Çilekeş yalnız benim bir sorum olacak hocam ya ;

Ben telefonuma kurdum prog. karşı tarafada kurduracam fakat aklıma takılan şey ben mesajı çektikten yada o çektikten sonra program bizi arıyormu öyle yazmışsın biraz acıklarmısın yada arasa bile %100 konuşmakmı gerekiyor 5 - 10 sn. malum sabaha karşı cekilen mesajlarda konuşma olmaz :D Bi acıklarsan cok sevinirim şimdiden teşekkürler :)
Tekrardan Emegine Saglık :)

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Çilekeş yalnız benim bir sorum olacak hocam ya ;

Ben telefonuma kurdum prog. karşı tarafada kurduracam fakat aklıma takılan şey ben mesajı çektikten yada o çektikten sonra program bizi arıyormu öyle yazmışsın biraz acıklarmısın yada arasa bile %100 konuşmakmı gerekiyor 5 - 10 sn. malum sabaha karşı cekilen mesajlarda konuşma olmaz :D Bi acıklarsan cok sevinirim şimdiden teşekkürler :)
Tekrardan Emegine Saglık :)
Arama yaparak yazdığın mesajı iletiyor karşı taraf açmamalı çalarken program iki telefondada yüklü olmalı...:oke:

Üye
Arama yaparak yazdığın mesajı iletiyor karşı taraf açmamalı çalarken program iki telefondada yüklü olmalı...:oke:

Üstad sabahtan beridir yorumunu bekliyodum cok saol :op: Şimdi ozaman geriye kalan problemide ben cözecem program sadece vodafondan vodafona mı Turkcell den Turkcell emi anlayamadım :) Çok saol kib. Başka bir programın anlatımında görüşmek üzere dostum :oke:

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Üstad sabahtan beridir yorumunu bekliyodum cok saol :op: Şimdi ozaman geriye kalan problemide ben cözecem program sadece vodafondan vodafona mı Turkcell den Turkcell emi anlayamadım :) Çok saol kib. Başka bir programın anlatımında görüşmek üzere dostum
Hat farklılığı önemli değil ....:oke:

m.yucel

m.yucel

Üye
Türkçe uygulama olması muhteşem olmuş ellerine sağlık:oke::heyo:

CanceR

CanceR

Üye
uygulama güzelde bi slm yazdım 1 dk telefon çaldı :D slm görtdük ama pro çalışıyo ama 3 harf için bie çok süre istiyo :D

axssel

Üye
tesekkürler

nofear_hkn

nofear_hkn

Üye
Eywallah Kardeş

dj_tutankamon

dj_tutankamon

Üye
olumu gerçekten ben denedim yapamadım :S

__erhan__

Üye
teşekkurler dostum ama aynı işlemi notlara girerek buluettoh üzerinden yapabiliriz ama bunun havası var eline saglık teşekkurler

leiche

leiche

Emekli Yönetici
uygulama güzelde gecen sene kullanıyordum
harflerde kaymalar oluyor
örnegin a yerine b yazıyo vs.

KONEDERBAY

Üye
haritana bittim

deliveren56

Üye
sağol kardeşim eline emeğine sağlık

aliosmann

Üye
hiç denemeyin bence tel gelen cagrıları mors alfebesi olarak okuyor ve kotluyor sadece ingilizce kelimeleri yazıyor daha kötüsü çagrı yapanın kontürlerini yiyiyor ben denedim 1 dakikalık cagrımda 96 kontürüm gitti bilginize

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
hiç denemeyin bence tel gelen cagrıları mors alfebesi olarak okuyor ve kotluyor sadece ingilizce kelimeleri yazıyor daha kötüsü çagrı yapanın kontürlerini yiyiyor ben denedim 1 dakikalık cagrımda 96 kontürüm gitti bilginize
Maytap mı geçiyon kardeş ne kontörü önce burası s60 n73 ise s9.1 3rd

Üst Alt