Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeBedava Macera Oyunu Nightmares From The Deep
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kulti
Üye
Konu Sahibi
Bedava Macera Oyunu Nightmares From The Deep
Bir ara tablette bakmıştım, macera severlerin hoşuna gidecektir, ful sürümü şu an bedava görünüyor.
Telefonda eğer video çok çektiysen onları bilgisayarına at çok fazla yer kaplıyorlar ben bi ara bilgisayara attıydım 10 gb yer açıldı gene doldu tabi gene atıcam pc ye videoları
Telefonda eğer video çok çektiysen onları bilgisayarına at çok fazla yer kaplıyorlar ben bi ara bilgisayara attıydım 10 gb yer açıldı gene doldu tabi gene atıcam pc ye videoları
oyun ücretsiz ve ücretsizdi fakat bir bölümden sonra ücret ödemenizi istiyor sonrasına devam edebilmeniz için (en hazzetmediğim oyun içi satın alım. o zaman ücretsiz deme kardeşim deneme de trial de shareware de ama ücretsiz deme insanın hevesini kursahında bırakma dimi?) (sakinim!)
oyun ücretsiz ve ücretsizdi fakat bir bölümden sonra ücret ödemenizi istiyor sonrasına devam edebilmeniz için (en hazzetmediğim oyun içi satın alım. o zaman ücretsiz deme kardeşim deneme de trial de shareware de ama ücretsiz deme insanın hevesini kursahında bırakma dimi?) (sakinim!)
yalnız full yazıyor arkadaşın hiç bir suçu yok insanlık edip söylemiş saten sakin olmalısınız burası bir forum ve kimseye karşı gelemezsiniz sadece (UYARIYIM) dedim
yalnız fu ll yazıyor arkadaşın hiç bir suçu yok insanlık edip söylemiş saten sakin olmalısınız burası bir forum ve kimseye karşı gelemezsiniz sadece (UYARIYIM) dedim
yanlış anlaşıldım arkadaşa bi gazabım yok ben yaptıkları oyunu bu şekilde yayınlayan yazılım şirketlerine şakayla karışık kızmıştım fullüğüne gelince de oyunu indirip birkaç bölüm geçip sonrasında benden ücret istedi bundan bahsetmiştim. full diyorlar fakat bir iki bölüm kadar oynadıktan sonra ücret istiyorlar
yanlış anlaşıldım arkadaşa bi gazabım yok ben yaptıkları oyunu bu şekilde yayınlayan yazılım şirketlerine şakayla karışık kızmıştım fullüğüne gelince de oyunu indirip birkaç bölüm geçip sonrasında benden ücret istedi bundan bahsetmiştim. fu ll diyorlar fakat bir iki bölüm kadar oynadıktan sonra ücret istiyorlar