Bedava Kontör Kazanacağım Sanma Elindekinden Olma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ßurçiN

ßurçiN

Üye
    Konu Sahibi
Bedava Kontör Kazanacağım Sanma Elindekinden Olma



Bedava Kontör Kazanacağım Sanma Elindekinden Olma
Sanayi Bakanlığı, ücretsiz melodi ve kontör ilanlarıyla ilgili tüketicilerin dikkatli olması konusunda uyardı.


Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu Başkanı Özcan Pektaş, son zamanlarda cep telefonlarına yönelik olarak melodi, logo ve benzeri hizmetler sunan çeşitli firmalar tarafından yayınlanan reklam ve ilanlarda, "Ücretsiz melodi ve kontör kazanma şansı", "Çekilişsiz kurasız 250 kontör kazanma şansı" gibi mesajların yer aldığını ve söz konusu hizmeti satın alan tüketicilerin çeşitli mağduriyetler yaşadığını belirterek, konuya ilişkin incelemelerini sürdürdüklerini kaydetti.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu Başkanı Pektaş yaptığı açıklamada, söz konusu firmaların internet ya da cep telefonu mesajları yoluyla abonelik sistemiyle çalıştığını ifade etti.

Hizmetlerden yararlanan abonelerin GSM hatlarından, otomatik olarak aylık ya da haftalık ücret tahsil edildiğini belirten Pektaş, tahsilat işleminin, aboneliğin cep telefonu kullanıcısı tarafından kabulüyle başladığını, herhangi bir "iptal" beyanı olmadığı sürece devam ettiğini ifade etti.

Söz konusu hizmetlerden ücretsiz yararlanılmasının söz konusu olmadığını dile getiren Pektaş, "ücretsiz" ya da "hediye" şeklinde nitelendirilen veya kontör kazanma şansı sunan tanıtımların, hizmetin kendisinin değil, servis tarafından sunulan kampanyaların tanıtımına yönelik olduğunu belirtti.

Pektaş, tüketicilere mağduriyete düşmemeleri konusunda uyarıda bulundu.

Pektaş, ücretsiz melodi, logo ya da kontör elde etmek amacıyla bu servislere abone olan tüketicilerin, ücretsiz olarak sunulduğu iddia edilen hizmetlerin maddi değerinden çok daha fazla bir ödeme külfeti yüklenmek durumunda kalabileceklerini kaydetti.

Buna Göre:
2 ay üye kalıp haftada en az 1 içerik alma şartıyla 100 kontör deniyor...
2ay = 8 hafta...En ucuz içerik olan wallpaper alsan...
24 kontür * 8 ay = 192 kontör...
Birde bunun aylık üyelik ücreti var...
Yani yaklaşık 250 kontör kaybedip ; 100 kontör kazanıyorsun...
Lütfen bu ve bunun gibi reklamlara kanmayalım...
 


anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Çok saol bilgilendirme için... Ben de zamanında pixofundan iyi bir kazık yemiştim... Her gün 24 kontörümü alıyorlardı şerefsizler :@
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt