Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bedava internet
Sponsorlu Bağlantılar
zorbey27
Üye
Konu Sahibi
Bedava internet
Vodafone normal hattın(faturlı olmayn) varsa linki Yerimlerine ekle:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bedava internetin keyfini çıkar (Buarada kontörünüz yokken girin işinizi garantiye alın)
internet ayarini vodafone live yapin...
mete_bey
Üye
bilgi için teşekkürler denemedim. denersem yorum yaparım.
zorbey27
Üye
Konu Sahibi
e yokmu deneyen o kadar kişi bakmış bir yorum yazmamıs
mali233
Üye
arkadaşım bende sıfı kontür var ama hala internete girebiliyorum anlamış değilim sonrda başıma fatura çıkarmasınlar... kontürlü kulanıyorum
h716043
Üye
şubat ayuında çouu kişiye bedava
MuRo_?
Üye
url diye bişe çıkıyo oraya ne yazıyoz
--------------- Ekleme ---------------
olmuyor bağlantı kullanılmıyor tekrar deneyin diye bişe çıkıyo
param gitti liram gitti olmuyo bu bedaava net benden söylemesi
KAMALIST
Üye
ewt arkalr vodafoneyi bişi olmus ben nete giriyorum 100 mb hızlı sonra yavaş hız şuanda bile kullnıyorum sanırım vodafonenin açığı Sömürün. D
ufuk_ufuk1994
Üye
interneti kullanmak için ne yazıp kaça gonderiyoz
63 mustafa
Üye
ben 1 ay kullandım şimdi bakiyen 0 ama artık internete bağlanmıyor
gomla1
Üye
dosya felan indirebiliyomuyuz ? indiriyorsak nasıl video felan izlenmiyo .S
selçuk bilici
Üye
internete ne yazıp giriyorsunuz
KAMALIST
Üye
bu 2. ay hatta 8 tl karsışılığı paketınız yenılendı dıo ama kont gıtmedi beleş kullanıyom valla sömuruom vodafonu
Dumbledore
Üye
Ocak ayında cepnet paketi olanlar için böyle bir durum aynı durum banada geldi arkadaşın dediği gibi uğraşmayın verin 7,99 tl sınırsız takılın ölmezsiniz
Afşın
Üye
kontör yokken girmiyo
derbeder0307
Üye
Arkadaşlar normalde vodafone kontor bittikten sonrada nete giriyor çünkü vodafone live sitesine bağlanmak için ,kontorunuz 0 olsa dahi normal sitelere girmeyin derim sonradan tarih ve kullanım miktarı ve ücret yazılı mesaj alırsınız bilginize ...