Karahasan Emekli Yönetici Konu Sahibi Sorun düzelmiştir daha hızlı gidiyor. --------------- Ekleme --------------- Ve girilen kod kaldırılmış
Sorun düzelmiştir daha hızlı gidiyor. --------------- Ekleme --------------- Ve girilen kod kaldırılmış
Karahasan Emekli Yönetici Konu Sahibi sonyerolsson' Alıntı: Message sent! oldu biraz geç geldi ama. allah razı olsun hacı Genişletmek için tıkla ... rica ederim...
sonyerolsson' Alıntı: Message sent! oldu biraz geç geldi ama. allah razı olsun hacı Genişletmek için tıkla ... rica ederim...
EroL Emekli Yönetici anladığım kadarıyla yoğunluk olunca arada kaynıyo mesaj. gece gönderince geliyo şuan gelmiyo
gencebaay Üye kardes cok tesekur emegıne saglık,,,,allah razı olsun bu guzel paylasımından dolayı.... --------------- Ekleme --------------- ayrıca sizin ve tüm islam aleminin mübarek kurban bayramını kutlarım...saygılar.... --------------- Ekleme --------------- her yöne gidiyor kardesim ,,,,,aveaya gönderdim gitti.........tekrar deneyiniz:=)))))))))) --------------- Ekleme --------------- gönderdim de,,,bi dakka aveadan geri dönüşüm almadım gitmemişte olabilir,,,emin değilim daha yeni gönderdim,,,,
kardes cok tesekur emegıne saglık,,,,allah razı olsun bu guzel paylasımından dolayı.... --------------- Ekleme --------------- ayrıca sizin ve tüm islam aleminin mübarek kurban bayramını kutlarım...saygılar.... --------------- Ekleme --------------- her yöne gidiyor kardesim ,,,,,aveaya gönderdim gitti.........tekrar deneyiniz:=)))))))))) --------------- Ekleme --------------- gönderdim de,,,bi dakka aveadan geri dönüşüm almadım gitmemişte olabilir,,,emin değilim daha yeni gönderdim,,,,
passiv€ aggressiv€ Üye ρєηтαgяαм;1768963' Alıntı: valla benim operetörüm TURKCELL ama hala gelmedi Genişletmek için tıkla ... şimdi denedim oldu saol
ρєηтαgяαм;1768963' Alıntı: valla benim operetörüm TURKCELL ama hala gelmedi Genişletmek için tıkla ... şimdi denedim oldu saol
Karahasan Emekli Yönetici Konu Sahibi gencebaay' Alıntı: kardes cok tesekur emegıne saglık,,,,allah razı olsun bu guzel paylasımından dolayı.... --------------- Ekleme --------------- ayrıca sizin ve tüm islam aleminin mübarek kurban bayramını kutlarım...saygılar.... --------------- Ekleme --------------- her yöne gidiyor kardesim ,,,,,aveaya gönderdim gitti.........tekrar deneyiniz:=)))))))))) --------------- Ekleme --------------- gönderdim de,,,bi dakka aveadan geri dönüşüm almadım gitmemişte olabilir,,,emin değilim daha yeni gönderdim,,,, Genişletmek için tıkla ... rica ederim kardeş seninde kurban bayramını kutlarım. --------------- Ekleme --------------- Yorumlarınızdan dolayı hepinize teşekkürler kardeşler...
gencebaay' Alıntı: kardes cok tesekur emegıne saglık,,,,allah razı olsun bu guzel paylasımından dolayı.... --------------- Ekleme --------------- ayrıca sizin ve tüm islam aleminin mübarek kurban bayramını kutlarım...saygılar.... --------------- Ekleme --------------- her yöne gidiyor kardesim ,,,,,aveaya gönderdim gitti.........tekrar deneyiniz:=)))))))))) --------------- Ekleme --------------- gönderdim de,,,bi dakka aveadan geri dönüşüm almadım gitmemişte olabilir,,,emin değilim daha yeni gönderdim,,,, Genişletmek için tıkla ... rica ederim kardeş seninde kurban bayramını kutlarım. --------------- Ekleme --------------- Yorumlarınızdan dolayı hepinize teşekkürler kardeşler...
EroL Emekli Yönetici durmus_aks' Alıntı: gerçektende oluyor tşk. ama bu internet ücretine etkisi war mı Genişletmek için tıkla ... internet ücretiyle hiçbir alakası yok kardeş
durmus_aks' Alıntı: gerçektende oluyor tşk. ama bu internet ücretine etkisi war mı Genişletmek için tıkla ... internet ücretiyle hiçbir alakası yok kardeş