Faturasız Bedava 2 GB internet!

Sponsorlu Bağlantılar

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Bedava 2 GB internet!
arkadaşlar vodafone ilk ay ücretsiz olarak 2gb internet veriyor. Arkadaş önermişti yaptım oldu. 1gb paketm uzerine şu an 3gb netim oldu SUPER 2 GB yazıp 3636 ya yolluyosun ilk yapmaya bedava ilk ay. Daha önce yapanlar yapmasın tabi. Konu önceden verildyse kapatılsn görmediğim için açtım konuyu. iptal için ise IPTAL SUPER 2 GB yazp 3636 ya göndryoruz.
HATTINIZDA 30 TL OLMASIN arkadaşlar çunku 2gb net 30tl kesebilr sorumluluk size ait ))
DUZELTME:: IPTAL SUPER2GB yazıp 3636 ya yolluyoruz

• Beğen
Tepkiler: FatihEnvar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Vodafone'lular yaşadı paket devamlılık zorunluluğu yoksa :)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk:

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone'lular yaşadı paket devamlılık zorunluluğu yoksa :)
Dostum ben öneri ile yaptım baktım gerçekten oldu 1 gün sonra iptal ettim gelen mesaj bu
"Degerli abonemiz, talebiniz üzerine Aylik 2 GB iptal edilmistir. Iptal islemi 06/11/2015 20:26:58 den itibaren gecerli olacaktir."

yani paket zorunluluğu yok sanirım:)

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Tam olarak ne yazıyoruz

Rakbenadam54

Rakbenadam54

Üye
degerlı musterımız, hatalı mesaj gonderdınız. 7000'ı ucretsız arayarak bırcok ıslemınızı yapabılır veya zıyaret edebılırsınız. diye geri mesaj geliyo

Yönetici tarafından düzenlendi:

WayARKadaSh

Üye
Teşekkürler

Silinen Üye 2562494

Kapalı Hesap
kardeşim çok ciddi bir sroum olacak. ben bugün türkcele geçiş için başvurdum. 3 gün sona geçer dedi. şuan bu paketi bu şekilde yazıp alsam sorun olur mu bir, bir ikinci hususta mesajı gönderip 2 gb gelince hemen iptal mesajı atarsam 2 gb yi alırlar mı...
..
şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorumm...

Yönetici tarafından düzenlendi:
yakup6203

yakup6203

Üye
1 inci sorunun cevabı sorun olmaz
2 inci sorunun cevabı 2gb aldıktan sonra iptal edersen 2gb net gitmez yani bir aya kadar kulanabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2562494
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Forum kurallarınca tamamen büyük harften oluşan kelimeler bağırma anlamına geldiğini için tüm mesajın büyük harf olması kurallara aykırı.
Lütfen düzeltiniz:tebessüm:

Son düzenleme:

Silinen Üye 2562494

Kapalı Hesap
1 inci sorunun cevabı sorun olmaz
2 inci sorunun cevabı 2gb aldıktan sonra iptal edersen 2gb net gitmez yani bir aya kadar kulanabilirsin
Teşekkür ederim kardeşim ben türkcele geçince vodafon benden kesim yapamaz demi öyle bi hakkı yok. şuan ki paketlerimi iptal etmeme gerek yok demi... 2 paketim var da. sonra sen bunları vay efendim iptal etmeden kaçtın diye peşime düşmesinler:D numara değişmeden geçtiğim için sonra sıkıntı olmasın. kusura bakmayın bayağı cahil kalımışız:):)

yakup6203

yakup6203

Üye
Teşekkür ederim kardeşim ben türkcele geçince vodafon benden kesim yapamaz demi öyle bi hakkı yok. şuan ki paketlerimi iptal etmeme gerek yok demi... 2 paketim var da. sonra sen bunları vay efendim iptal etmeden kaçtın diye peşime düşmesinler:D numara değişmeden geçtiğim için sonra sıkıntı olmasın. kusura bakmayın bayağı cahil kalımışız:):)

yardımcı olmak maxicep ailesi olarak görevimiz
Kendine sıkıntı yapma geri alamaz 2 ile 3 ay başka operatörde kalırsan zaten otomatik silinir
Güle güle kulan
syg

okankayci

okankayci

Üye
olmadı ya :)

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar foruma pek giremediğimden cevap yazamadım. Yukarıda belirttiğim şekilde yaptığınızda oluyor. Ben kendim yapmamış olsam paylaşmazdım. Ki herkes de olacak diye husus yok. Belki tarifeden tarifeye fark ediyordur bilemeyiz yani.

okankayci

okankayci

Üye
Arkadaşlar foruma pek giremediğimden cevap yazamadım. Yukarıda belirttiğim şekilde yaptığınızda oluyor. Ben kendim yapmamış olsam paylaşmazdım. Ki herkes de olacak diye husus yok. Belki tarifeden tarifeye fark ediyordur bilemeyiz yani.
hatalı mesaj dıyo :)

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Abone super2gb yazıp yollayın

Hafız63

Hafız63

Üye
Eger bakiyem eksiye girdiyse yine olurmu acaba acilen cevab verirseniz cok iyi olur gercekten

Frksylyc

Üye
Bende oldu bakiyem 2 tl felan dı düşmedi hem iptal ettim 20 ocağa kadar kullanacağım.

mTalk'tan gönderildi

Hafız63

Hafız63

Üye
INTERNET PAKETI TALEBINIZ ALINMISTIR. YETERLI BAKIYEYE ULASTIGINIZDA SERVISINIZ AKTIF HALE GELECEK VE SMS ILE BILGILENDIRILECEKSINIZ.
Yaptim boyle diyor bakiyem ekside oldugu icin
Başka bi hattıma yaptım onda kontor ekside değildir hemen oldu demekki kontorün eksiye girmemesi lazımmış

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
Faturalı diye tırsıyom

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Takipçi Satın Al

Üst Alt