Beckham sahalara dönüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beckham sahalara dönüyor
Yaklaşık 6 ay sonra sahalara geri dönmeye hazırlanan David Beckham, tekrar eski formuna kavuşup İngiltere Milli Takımı'na geri dönmek istediğini açıkladı.

Geçen sezon Mart ayında Milan'da kiralık olarak forma giydiği dönemde aşil tendonu kopan David Beckham sahalara dönmek için gün sayıyor. Basın toplantısında soruları yanıtlayan Beckham, yeniden milli formayı giyme ihtimali ve özel hayatıyla gündeme gelen Wayne Rooney ile ilgili açıklamalarda bulundu. 2010 Dünya Kupası’nda İngiltere Milli Takımı forması giymeyi planlayan David Beckham'ın hayali mart ayında aşil tendonunun kopması sonucu suya düşmüştü.
Başarılı bir rehabilitasyon dönemi geçiren beckham 6 ay sonra bu hafta sonu Los Angeles Galaxy forması ile sahalara dönmeye hazırlanıyor. Yeniden futbol oynayacağı için mutluluğunu dile getiren Beckham, milli takım menajeri Capello'nun olumsuz açıklamalarına rağmen yeniden Milli olma konusunda umudunu kesmiş değil.
Beckham yaptığı açıklamada, “Capello ile konuştuk. Bana herşeyi anlattı. Ortada bir sorun yok. Ben onu menajerlik döneminde her zaman destekledim ve karşılığında da destek gördüm. Bana eğer sağlıklı olur ve takımımda iyi performans gösterirsem yeniden milli takıma dönebileceğimi söyledi. Şuan da öncelikli olarak yapmam gereken şey tabi ki tam olarak sağlığımı kazanmam, sonrasına bakacağız” şeklinde konuştu.
Beckham, eski takım arkadaşı Rooney'nin İngiliz medyasında eşini aldattığına yönelik çıkan haberleri de yorumladı.
Beckham, “Sıkıntılı bir dönem geçiren Rooney bu tür problemleri aşmak için en doğru kulüpte. Kendi yaşadıklarımdan biliyorum. Bu tür durumlarda United, kolunu omuzlarınıza koyar ve sizi korur. Şuan da Rooney'de böyle bir destek alıyordur” dedi.

haltie

haltie

Üye
Amerikaya giderek bizleri kendinden mahrum bıraktı umarım izleriz diyeceğim ama yaşıda geçti artık

rapman

rapman

Üye
evet yaşı geçti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt