Bebeğin Gaz Sancısını Azaltma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bebeğin Gaz Sancısını Azaltma
bebeklerde gaz sorunu, bebeklerin gazı nasıl alınır, bebeklerin gazı nasıl azaltılır, bebeklerin gaz sorununu giderme, bebeğin gazını alma, bebeğin gaz sancısını azaltmak için, bebeklerdeki gaz nasıl giderilir, bebeklerde gaz giderici, bebeklerde gaz sancısına ne iyi gelir

Anne ve baba olan herkesin endişe ettiği bir sorundur, bebeklerdeki gaz problemi. Ebeveynlerin bir çoğu bu gibi durumlarda ne yapacaklarını bilemezler. Anne sütüde içinde bulunamakla beraber bebeğin yanında içilen sigara, annenin yedikleri ve içtikleri bebeklerde gaz sorununa yol açmaktadır. Bebeğinizin rahatlamasını ve kendini iyi hissetmesini istiyorsanız işte sizin yapacaklarınız;



Rahatlaması İçin Bebeğe Müzik Dinletin

Bebekler müzik sesiyle kendilerini çok rahat hissederler. Bebeğin anne karnındayken duyduğu anne kalp atımı seslerini dinletmek bazı bebekleri rahatlatmaktadır. Böylece bebek kendini güvende hissetmektedir.

Annenin Bebeğe Ninni veya Şarkı Söylemesi

Bebek annesinin sesini duyduğunda, bu ona rahatlık, huzur ve mutluluk verir. Bebek Annenin sesine alışarak doğduktan sonra bu sese yönelir ve bu sayede seçicilik duygusu gelişir.

Annenin Bebeği Kucaklaması

Sıkı bir şekilde kucaklanan bebek anne sıcaklığını hissederek, annesinin kokusunu, sesini, varlığını hisseder ve rahatlar.

Bebeğin Karnına Ilık Yağ ile Masaj Yapma

Annenin bebeğe yaptığı karın masajı, ten temasını güçlendirir ve bebeği rahatlatır. Bebeği yüzüstü yatırıp, karnına ılık bir havlu serdikten sonra sırtını sıvazlamak da kimi bebeklerde gaz sancısı geçmektedir. Bazı bebeklerde ılık bir banyo yaptırıldığında gaz sancısında azalma görülür.

Bebeği Rahatlatma

Bazı bebekler otomobille bir tur attıklarında, bazıları bebek arabası ile gezdirildiğinde, bazıları da kucakta veya beşikte sallandıklarında rahatlarlar. Bebeğin hoşuna giden şeyler yapılarak bebeğin rahatlamasını sağlayıp gaz sancısını hafifletebilirsiniz.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
557
Haydar
Aksi
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Aksi
Aksi
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Aksi
Doğuş Pertez
Cevap
3
Görüntüleme
41K
-YARINIYOK-
Doğuş Pertez
Cevap
2
Görüntüleme
10K
Pure Life


Üst Alt