CouTFeeL
Üye
Tam şeffafın indirme linkinide eklermisn kardeşim...
1 tanesi tam şeffaf zaten
Tam şeffafın indirme linkinide eklermisn kardeşim...
yüklü uygulamalardan kaldır tekrar yükle telefona 1-2 kere restart at gelmesi gerekkardeş c6 01 belle refreshte dediklerini yaptım ama widgetı gelmedi birde üstüne widget menüsünde ana menüde sayfada aşağı yukarı yaptıgımda ekran titremeye başlıyor çözüm var mı teşekkürler
evet diğerinde yarı şeffaf yazıyo zatenTam şeffaf olan weather clock olan diiimi.....?*
bu forumdaki paylaşılan uygulamaların hiçbiri ücretli değilücretli mi?
rica ederimadamsın kardeş![]()
oldumu ?abii ankaradaysan adres verde gelem elini öpem o derece süper bişi bu yarica ederimoldumu ?
oldu oldu bal gibi olduBursada yaşıyorum abi dememelisin 17 yaşındayım gelip ben öpeyim (para verceksen)abii ankaradaysan adres verde gelem elini öpem o derece süper bişi bu yaoldu oldu bal gibi oldu

Çok uzakmış bea neyse teşekkürler tekrar eline sağlık

Ne cevherler var ya sis haline getirmen güzel olmuş sırf bunun için format atmak istemiyordumteşekkürler

sende başladın bu işlere ayrıca çok da güzel olmuş teşekkürler

hayır yok sisin içinde 2 tane mif var ve diğer dosyalar diğer dosyalar hava durumu ve saatin konumunu belirliyor bu iki mifi tek mif haline getirmekte ikisinin görevi farklı olduu için zor görünüyorbu yerdeğiştirirken ayrılma sorununu çözme ihtimali yokmu
Rica ederim abiyarı şeffaf olan güzel olmuş dostum teşekkürler

saatimi bu yapmamı istiyorsun ?? bu saatin bana mif dosyasını verebilirsen yapabilirmbunu bende htc saat var dijital weatherle birleştirsek nasıl olur bana yardım edr misin...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu saat bunun altına o weatheri koysan ??? Yardım plse