Püf Noktası Beats Kulaklık Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

blmadmemre

blmadmemre

Üye
    Konu Sahibi
Beats Kulaklık Sorunu
Arkadaşlar telefonum nokia 603 ve fp2. Elime bi beats kulak içi kulaklık geçti tele takıyorum ama aksesuar desteklenmiyor yazıyo. Bu sorunun çözümü var mıdır?

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Kulaklığı değiştir çünkü ben denedim bi çözüm bulamadım :(

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
Kulaklığı değiştir çünkü ben denedim bi çözüm bulamadım :(
peki benden de bir sorun gelsin kulaklığın sadece bir tanesi çalışıyor, başka cihazlarda normal çalışırken bende bir tanesinden ses gelmeme sebebi nedir ? giriş yerinde bir problem olduğunu düşünmüyorum bazıları çalışıyor gayet güzel :) niye böyle dengesizlik yapıyo onu merak ettim

Symbianizer

Symbianizer

Üye
peki benden de bir sorun gelsin kulaklığın sadece bir tanesi çalışıyor, başka cihazlarda normal çalışırken bende bir tanesinden ses gelmeme sebebi nedir ? giriş yerinde bir problem olduğunu düşünmüyorum bazıları çalışıyor gayet güzel :) niye böyle dengesizlik yapıyo onu merak ettim
Peki telefonda başka kulaklıklar çalışıyor mu?

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
Peki telefonda başka kulaklıklar çalışıyor mu?
dediğim gibi her kulaklık çalışıyo bazılarında tek taraftan ses geliyo, tek taraftan ses gelenleri başka bi cihazda denediğimde problem yok ikiside çalışıyo, yani giriş bozuk olsa hiç ses gelmez bende ama bi tanesinden geliyo, bazılarıda tamamen normal çalışıyo :D

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Bence telefon jack inde sorun var temassızlık gibi

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
jack'i değiştircez desene :hmmm neyse artık ya :tşk:

MaxipmaN

Üye
hayır yok kardeş hiç sanmam ace çalıştırdı c6-01 çalıştırmadı

RedMaker

RedMaker

Üye
bended iDance var heryerde çalışıyo ama C7 de ses boğuk ve bozuk geliyo ama lumia 1020 de böle bi sorun yok sanırım telefonlerın yazılım bu tür kulaklıkları desteklemiyo ve jak girişinde bi problem yoktur

• Beğen
Tepkiler: ShadesOfBLUE
fatih54102

fatih54102

Üye
Kulaklığı çok yavaş takmayı denedin mi?

blmadmemre

blmadmemre

Üye
    Konu Sahibi
kulaklığı yarıya kadar takınca oldu, çok tşkürler ilginiz için

MaxWheel

MaxWheel

Üye
Ben hiçbir zaman mikrofonlu kulaklık almam her zaman müzik kulaklığı alırımki her yerde kullanabileyim şuan Sony nin bir kulaklıgını kullanıyorum

RedMaker

RedMaker

Üye
Ben hiçbir zaman mikrofonlu kulaklık almam her zaman müzik kulaklığı alırımki her yerde kullanabileyim şuan Sony nin bir kulaklıgını kullanıyorum
603 te çaılışıyo mu O.o

MaxWheel

MaxWheel

Üye
603 te çaılışıyo mu O.o
Evet tüm müzik kulaklıkları 3.5 mm jak a sahip olan tüm telefonlarda çalışır mesela benim aldıgım sony nin mp3 ler için yapmış olduğu 20 tl lık kulaklıktı hem laptopta da mp3 umde de aynısını kullanıyorum eger nokia nın ve ya telefon kulaklığı yani almış olsaydım %50 tam olarak çalışmıyacaktı

Üst Alt