[Be Tomorrow] Toilet Finder v1.00(0) Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
[Be Tomorrow] Toilet Finder v1.00(0) Signed
Etrafınızdaki tuvaletleri gps yardımıyla bulan program :) google çeviri

Nokia Tuvalet Finder uygulaması çok faydalı ve kendi ikamet uzaklaşmanız Tüm hayranlarını uygun ve özellikle seyahat edenler. Gerçekten de, bazen "kaşıntı", nerede ve umumi tuvalet, bilinmeyen olduğunu olur. İşte garajlar ve yürüyüş umutsuzluk bazılarıdır. Ama elbette, herkes estetik nedenlerle gelemez, bu yüzden Symbian için yardım programı Tuvalet Finder gelir.

Uygulama GPS akıllı yoklamak kaynaklanmaktadır. Program ilk yerinizi belirler ve en yakın umumi tuvaletleri yerini gösterir. Ne yazık ki, uygulama Barrow kasabasında umumi tuvaletler bulabilirsiniz, ancak büyük şehirlerde mümkün olamazdı.

Uygulama bir Internet bağlantısı ve bir akıllı telefon için bir dahili GPS gerektirir, ama bu harika aracı kullanmak için GPS modülü olmadan akıllı telefon sahipleri için mümkün olacaktır. Sadece ekranın sağ alt köşesindeki artı tıklayın, bir şehir adı, adresi girin, ücretli veya ücretsiz bir tuvalet, lavabo ve Oyları olduğunu seçin.

Uygulama sadece ekran ve sadece İngilizce portre (dikey) yönlendirme destekler, ancak programı kullanmak zor değildir. Arayüzü basit ve kolaydır.
Program bir Internet bağlantısı haritalar ve küçük banner indirmek için gerektirir. Kendisi ücretsiz program, operatörünüzün tarifesine göre sadece Internet trafiği için ödeme yaparsınız.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ, @@DiAbLo@@ ve Tuba

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bi de symbian için uygulama yok derler

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Tuba

Tuba

Üye
Lütfen düzgün yorumlar yapın...

catdog136

catdog136

Üye
Nokia haritalar buluyordu zaten ama teşekkürler :D

• Beğen
blackbird48

blackbird48

Üye
türkiyede bu çalışmaz emeğine sağlık

• Beğen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Nokia haritalar buluyordu zaten ama teşekkürler :D

:rica: hadi ya hiç haritayla falan uğraşmıyom ki haberim yok :)

---------- Eklendi @ 19:14:14 ---------- Yazıldı @ 19:12:50 ----------

türkiyede bu çalışmaz emeğine sağlık

:rica: eğer gerçekten işe yaramıyorsa boşuna kalabalık etmesin konu silinsin ben denemedim o yüzden bilmiyorum.

---------- Eklendi @ 19:14:30 ---------- Yazıldı @ 19:14:14 ----------

:rica:

jatvalca

jatvalca

Üye
hımmm güzel pro aslında bilmediğin bi yere gittiğinde işe yarar sağda solda kave aramaktan bence iyidir

• Beğen
koray777

koray777

Üye
motoru bozduğumuzda işe yarayabilir :D

• Beğen
MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
Beleş wc: burger king

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt