bcontrol programini kullanarak teli pc ye baglayamiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat5889

Üye
    Konu Sahibi
bcontrol programini kullanarak teli pc ye baglayamiyorum
arkadaslar normalde yazilimi pc de acinca direk tel ile pc nin haberlestigi Ip adresi cikiyodu eskiden ama artik cikmiyo:(((acil yardim...telin wifi side tabiki acik bu arada...

ceycey111

ceycey111

Üye
bilgisayarınızdan bcontrol programını bul orda toggle wifi link yazan yere bas

murat5889

Üye
    Konu Sahibi
ceycey111

ceycey111

Üye
nasıl bi yazı çıkıyor peki

adanalı1

adanalı1

Üye
laptop a mı baglıyorsun kardes? l

murat5889

Üye
    Konu Sahibi
laptop a mı baglıyorsun kardes? l

evet laptoptan baglaniyorum...eskiden cok guzel kullaniyodum laptopta ama bi andan sonra hic olmadi..baska laptoptada denedim ordada yapamadim...

----------Eklendi @ 11:42:43 ---------- Yazıldı @ 11:39:57 ----------

nasıl bi yazı çıkıyor peki

bi yazi falan cikmiyo esasinda...tum sorun pc deki yazilimi actigimda ve toggle wifi weya toggle blutooth linklerine tikladigimda herhangi ip adresinin ekrana gelmemesi..dolayisiyla teldeki programada bisey yazamiyorum ozaman...

ceycey111

ceycey111

Üye
evet laptoptan baglaniyorum...eskiden cok guzel kullaniyodum laptopta ama bi andan sonra hic olmadi..baska laptoptada denedim ordada yapamadim...

----------Eklendi @ 11:42:43 ---------- Yazıldı @ 11:39:57 ----------

bi yazi falan cikmiyo esasinda...tum sorun pc deki yazilimi actigimda ve toggle wifi weya toggle blutooth linklerine tikladigimda herhangi ip adresinin ekrana gelmemesi..dolayisiyla teldeki programada bisey yazamiyorum ozaman...

programı silip tekrar yüklemeyi denedinizmi

Slugger

Üye
antıvırus veya fırewall varsa devredışı bırak bi de öyle dene

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam başka çare yok ceyhun arkadaşında dediği gibi programı tamamen kaldırıp tekrar yükleyin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt