bis paketi yoksa bbm whatsapp filan kullanamaz Whatsapp wifi den olmuyor mu?
Kerim. Üye Konu Sahibi incitemfm' Alıntı: bis paketi yoksa bbm whatsapp filan kullanamaz Genişletmek için tıkla ... Whatsapp wifi den olmuyor mu?
incitemfm' Alıntı: bis paketi yoksa bbm whatsapp filan kullanamaz Genişletmek için tıkla ... Whatsapp wifi den olmuyor mu?
15097 Üye evet. - - - Eklendi - - - diğer cihazlarda android/iphone edge 3g veya wifidan giriliyor.android ve iphone'u örnek verdim ama symbian'da da aynı sekillde
evet. - - - Eklendi - - - diğer cihazlarda android/iphone edge 3g veya wifidan giriliyor.android ve iphone'u örnek verdim ama symbian'da da aynı sekillde
Kerim. Üye Konu Sahibi 15097' Alıntı: evet. - - - Eklendi - - - diğer cihazlarda android/iphone edge 3g veya wifidan giriliyor.android ve iphone'u örnek verdim ama symbian'da da aynı sekillde Genişletmek için tıkla ... tmm kardesim - - - Eklendi - - - yalniz bu bis olayina anlam veremiyorum cok sacma
15097' Alıntı: evet. - - - Eklendi - - - diğer cihazlarda android/iphone edge 3g veya wifidan giriliyor.android ve iphone'u örnek verdim ama symbian'da da aynı sekillde Genişletmek için tıkla ... tmm kardesim - - - Eklendi - - - yalniz bu bis olayina anlam veremiyorum cok sacma
Kerim. Üye Konu Sahibi CasuS_87' Alıntı: whatsapp var galiba Genişletmek için tıkla ... Varmis ta bis paket lazimmis