BB 9800 bis olmadan wap kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tazoxsse

tazoxsse

Üye
    Konu Sahibi
BB 9800 bis olmadan wap kullanımı
Merhabalar, 9800 torch ta bis olmadan wap kullanımını bilen bir arkadaşım açıklayabilir mi. ne yolu denediysem olmadı. bis kullanan birinin simini takıp servis kitaplarını aldık apn e internet yazdık değiştirdik wap yaptık hiçbiri olmadı. yardımcı olursanız sevinirim.

mortderire

Üye
BIS olmadan BB kullanmanın amacı nedir ben anlamadım ama. Yine de umarım çözümünü bulursun.

_-'CaGo'-_

Üye
aynı hatayı ben de yaptım bissiz hiçbişe yapamıyorum yok mu bi cözümü :S

kor_ay

Üye
kimin aklına gelir ki bis olmadan hiç bi şekilde mevcut internet paketimizi kullanamayacağımız.

satan adam bile böyle bişeyden habersiz, mutlaka bi şekilde aşılıyor olmalı bu sorun, insna bu telefonu aldı mı iade etmek de istemiyo belki bu sorun bi gün çözülür diye :S

blackbrave

Üye
mrb blackberry 9800 torch kullanıcıları internete girmiyormu telefonunuz telefonun cdsini pcye yükleyin daha sonra yüklendikden sonra telefonu pcye baglayın ama hiç bir şekilde programlar gücellenene kadar çıkartmayın telefonu kullanılamaz hale gelir kurulum bittikden sonra telefonun tarayıcı bölümüne bakdıgınızda tarayıcınız gelecek ve internet kullanımını doya doya yaşabilirmisiniz. hayırlı günler. hiçbiryeri elleme arkadaşım bu yolu dene tarayıcın geliyor hemen sonra müüş.hizlerinden wap ayarlarını iste ve güle güle kullan

mrb blackberry 9800 torch kullanıcıları internete girmiyormu telefonunuz telefonun cdsini pcye yükleyin daha sonra yüklendikden sonra telefonu pcye baglayın ama hiç bir şekilde programlar gücellenene kadar çıkartmayın telefonu kullanılamaz hale gelir kurulum bittikden sonra telefonun tarayıcı bölümüne bakdıgınızda tarayıcınız gelecek ve internet kullanımını doya doya yaşayabilirsiniz. hayırlı günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt