Bazen Bir Zippo Hayat Bile Kurtarabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Bazen Bir Zippo Hayat Bile Kurtarabilir
Evet arkadaşlar başıma daha 2 güm önce gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istedim

Saat 21.30 sıralarıydı evime doğru yürüyerek gidiyordum.Bizim eve 150 metre mesafede bahçesinde sürekli bi köpek olan bir ev vardı.Adamın bulldog cinsi köpeği vardı ama herzaman bahçede olsa dahi bağlardı köpeği neyse sadede gelelim.Köpek eve doğru giderken birden önüme çıktı kocaman iri yarı bi hayvan zaten bende tam sigaramı yakmaya çalışıyordum köpeği bi anda karşımda görünce ne yapacağımı şaşırdım kesin parçalayacaktı beni ani bir düşünceyle elimdeki zippoma baktım ve son çare olarak köpeğe büyük bi hızla fırlattım köpek başına gelen çakmak darbesiyle direk koşa koşa ara sokağa girdi ve kayboldu çakmağımıda yerden alarak büyük bi hızla eve doğru koştum ve zippom sayesinde paçayı kurtardım. . .

paradox07

paradox07

Üye
Zippo dediğin çakmak mı?geçmiş olsun kardeşim,çok kötü bi duygu

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Evet Bir Çakmak Ve Öyle Çakmak Diye Dolanan Aletlere Benzemez Eğer Orjinal Zippo İse :)

Geçmiş Olsun :oke:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Kim demiş sigara sağlığa zararlı diye kullanmıyorum ama bunu okuduktan sonra kullanmaya başlayabilir en azından zippo taşımalıyım :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Kim demiş sigara sağlığa zararlı diye kullanmıyorum ama bunu okuduktan sonra kullanmaya başlayabilir en azından zippo taşımalıyım :D
Sigara kullanmak şart değil taşı sen yine de :)

Belli mi olur belki fıstık gibi bir kız "çakmağınız var mı?" diye size yaklaştığında tutacak bir zippo'nuz olur :ehe

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Evet kesinlikle. . . .Kızlar çakmağa uzaydan gelmiş gibi bakıyolar :ehe

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Köpeye çakmak atacagınıza arada sırada ekmek kemik filan atsanız
sizi tanımaya başlar

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Sigara kullanmak şart değil taşı sen yine de :)

Belli mi olur belki fıstık gibi bir kız "çakmağınız var mı?" diye size yaklaştığında tutacak bir zippo'nuz olur :ehe
yanımda zippo olsa bile eğer bir kız sigara içmek için soruyorsa
nezaketen o sigarayı yakar ve ordan uzaklaşırım...

sigara içeni napayım ben ya... kendini canını düşünmüyor demektir... haliyle eğer bir şey yaşanacaksa yaşanmasın daha iyi.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Demek Zippo'yu Degill .. Bir Tasta Atsan Kopek Kacar Gidermiss ..

Gecmis Olsun .. :)

Zippo Forever .. :)

ismail

ismail

Üye
çakmak taşımak sünnetmiş ama şimdi gerekli mi bilmiyom

otostopçu

otostopçu

Üye
ozamanlar zippo yoktu :bigstar:

15097

15097

Üye
somuru:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
geçmiş olsun :D

abandonware

abandonware

Üye
benim bildiğim sigara öldürür :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...