jatvalca Üye NextWorld' Alıntı: Bilgisayarımda tamamı mevcut , paylaşsam mı? Aslında root yapabilirsiniz forumdaki pekçok kişiye yardım ettim dilerseniz sizede yardımcı olabilirim Yapcak bişe yok Genişletmek için tıkla ... roottan hiç anlamam beceremem
NextWorld' Alıntı: Bilgisayarımda tamamı mevcut , paylaşsam mı? Aslında root yapabilirsiniz forumdaki pekçok kişiye yardım ettim dilerseniz sizede yardımcı olabilirim Yapcak bişe yok Genişletmek için tıkla ... roottan hiç anlamam beceremem
NextWorld Üye Konu Sahibi Root yapmak ortalama 10 mause tıklamasını geçmez , herkez kafasında çok büyütüyor isterseniz yardımcı olabilirim
Root yapmak ortalama 10 mause tıklamasını geçmez , herkez kafasında çok büyütüyor isterseniz yardımcı olabilirim
kralberk13 Üye aynen çok büyütüyolar aslında çok kolay bi işlem yok garantiden çıkar yok bişey olur silersin rootu servise gönderirsin bukadar kolay
aynen çok büyütüyolar aslında çok kolay bi işlem yok garantiden çıkar yok bişey olur silersin rootu servise gönderirsin bukadar kolay
jatvalca Üye kralberk13' Alıntı: aynen çok büyütüyolar aslında çok kolay bi işlem yok garantiden çıkar yok bişey olur silersin rootu servise gönderirsin bukadar kolay Genişletmek için tıkla ... Kafamda büyütmüyorum sadece anlamam
kralberk13' Alıntı: aynen çok büyütüyolar aslında çok kolay bi işlem yok garantiden çıkar yok bişey olur silersin rootu servise gönderirsin bukadar kolay Genişletmek için tıkla ... Kafamda büyütmüyorum sadece anlamam
jatvalca Üye kralberk13' Alıntı: yapmadan bilemezsin ustadım yapmak istiyorsan yaparsın Genişletmek için tıkla ... istenirse herşey yapılır haklısın ama o kadar vaktim yok
kralberk13' Alıntı: yapmadan bilemezsin ustadım yapmak istiyorsan yaparsın Genişletmek için tıkla ... istenirse herşey yapılır haklısın ama o kadar vaktim yok
NextWorld Üye Konu Sahibi jatvalca' Alıntı: istenirse herşey yapılır haklısın ama o kadar vaktim yok Genişletmek için tıkla ... Konu yeri burası değil elbette fakat dilerseniz konu açarak yada özelden mesaj atarak bana ulaşırsanız 10 dk içerisinde telefonunuzu rootlamanıza yardımcı olabilirim Root konusunu burada tartışmayalım.
jatvalca' Alıntı: istenirse herşey yapılır haklısın ama o kadar vaktim yok Genişletmek için tıkla ... Konu yeri burası değil elbette fakat dilerseniz konu açarak yada özelden mesaj atarak bana ulaşırsanız 10 dk içerisinde telefonunuzu rootlamanıza yardımcı olabilirim Root konusunu burada tartışmayalım.