[Bayraktar Medya] Okey v1.0 Symbian^3 te ilk!

bu nokia 6300 için çalışır mı?

Nadir kardesim 2.0 super olmus lakin sendem nacizane bir ricam olacak oyunun zor modunda bitmek zor acaba biten kisinin istakasini gormemiz mumkunmu ben biten adama guvenmiyorum da ))

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
şu aşamada mümkün değil çünkü dediğinin olması için 50 tane değişiklik yapmam gerekiyor ve buna vaktim yok gibi
çünkü atanamadım ve kpss kursuna falan başlamam gerekiyor zorunlu olarak bir süre oyuna ara vermem gerekti
belki bir kaç ay içinde küçük bir güncelleme ile oyuna ingilizce dili ekleyebilirim ona da vakit bulursam yani
sana tavsiyem zor mod eğer zor geliyorsa normal modda oynaman çünkü zor modu özellikle bon zorda oynarım zor olsun falan diyenler için ekledim yeni rakip belki hile yapıyorur zor modda belki taş çalıyordur belki okey çekiyorur yerden belki seni taşlıyordur orasını bilemem zor mod hakkaten zor normal mod tavsiye ederim

umarım bidaha atama olurda atanırım tekrar dönerim sahalara 4-5 tane oyunum yarım kaldı hep duruyor onları bitirmeye bile fırsat bulamayacam artık sınava kadar :S

umarım bidaha atama olurda atanırım tekrar dönerim sahalara 4-5 tane oyunum yarım kaldı hep duruyor onları bitirmeye bile fırsat bulamayacam artık sınava kadar :S

Başarılar dilerim. Umarım iyi bir puan alıp istediğin yere atanırsın.

nokia 6300 için demosunu indiremedim oviden upload edbilirmsin deniyim beğenirsem satın alıcam

alp047

Üye
başarılar dilerim yalnız okey oyununu telefondan nasıl indireceğim yardımci olurmusun lütfen

Dimi3

Üye
Dostum destek amaçlı satın almak istedim ancak ovi 2 kartıma da hata verdi. Kusura bakma.. :/

eline sağlık demosu güzeldi fakat kartım olmadığı için tam sürüm alamadım

tam sürüm yokmu hala kart yok

AHMED...

Üye
solum daki okey attı yere okey vurdum

sinan655

Üye

Abi herşey mükemmel herşey çok çok ii de batak oyunu yapma şanşımız varmı yaa

abi iyi güzelde v2 çıkmış burda yayınlamadın? v1 yüklüyorum güncelleme felanda çıkmıyo.

asdf47

Üye
kardş benm telfn 5800 oyunu yükledm oyunu açyorum ekran bembayaz kalyor

abi iyi güzelde v2 çıkmış burda yayınlamadın? v1 yüklüyorum güncelleme felanda çıkmıyo.

v1.0 ücretsizdi.
Güncellemeleri ise sadece "ücretli olarak mağazadan alanlar" yükleyebiliyor.
Pek çoğumuz da ücretli aldık yapan arkadaşa destek olmak için. Hepi topu 3 TL zaten.
Ayrıca v2.0 gerçekten çok güzel. Verdiğin paraya değecek.

Uzak Ufk

Üye
teşekkürler bakalım nasılmış