Bayanların Mekanı (Erkekler Giremez)

Sponsorlu Bağlantılar

Placebo-

Placebo-

Üye
Senin tele bakarken netten bir de Lumia'ya bakayım dedim. Vahoovv ne güzel görünüşü varmış onun öyle :oha:

Eveetttt muhteşem. Çıkar çıkmaz sarısını alacağım zaten. :aha:

minoo

minoo

Üye
Ben blackberry'mle mutluyum galiba :tebessüm: :sarıl:

Cannım ben yatıyorum. Dün 4 saat uyudum, şu an çok uykum var. İyi geceler :op:

• Beğen
Tepkiler: Placebo-
minoo

minoo

Üye
Yahu inadına mı yapıyorsunuz bunu :s
Kim olursa olsun eğer erkeklerin yazmaları devam ederse ciddi ciddi şikayet edeceğim. Ceza puanıysa ceza puanı, bansa ban.
Kural ihlali yazıyorum bir de silme sebebine. Hala erkeklerin yazmasının yasak olduğunu anlayamadınız ısrarla ısrarla yazıyorsunuz!

• Beğen
Tepkiler: Placebo-
Placebo-

Placebo-

Üye
Toplaşsanız size cep telefonu kursu mu versem ne yapsam. :ehe
Cep telefonu bölümünün tozunu attırırız. :ehe

minoo

minoo

Üye
Sinirliyim :zzz:

Placebo-

Placebo-

Üye
Ne oldu. :op:

man20

man20

Üye
madem erkekler giremiyor bişi danışcam sizle. Şimdi dersanede bi çocuk var sürekli laf atıyor bana. Arada gelip sohbet ediyor. Benden hoşlandığını anlıyorum. Çocuk çok tatlı biri, yakışıklı ama çok pis bişi (sigarası var, içkisi var, sürekli arkadaşlarıyla kafede takılıyor). Sizce bu çocuğa şans vereyim mi?

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
FatoŞ

FatoŞ

Üye
madem erkekler giremiyor bişi danışcam sizle. Şimdi dersanede bi çocuk var sürekli laf atıyor bana. Arada gelip sohbet ediyor. Benden hoşlandığını anlıyorum. Çocuk çok tatlı biri, yakışıklı ama çok pis bişi (sigarası var, içkisi var, sürekli arkadaşlarıyla kafede takılıyor). Sizce bu çocuğa şans vereyim mi?
Ne Hissettiğine Bağlı Şans Versende Bırakmasını İstersin Baktın Olmuyor O Halde Bitirirsin ?

man20

man20

Üye

Ne Hissettiğine Bağlı Şans Versende Bırakmasını İstersin Baktın Olmuyor O Halde Bitirirsin ?

alışkanlıklarını bırakacağını sanmıyorum. Yani bu durumda en mantıklısı ona hiç yüz vermemek :/

Placebo-

Placebo-

Üye
Kullan at. :) (Benim tarz biraz değişikte. :ehe )

man20

man20

Üye
Kullan at. :) (Benim tarz biraz değişikte. :ehe )

hahaha aklımdan geçeni söledin valla ama burda dile getirmek istemedim :D şimdi dediğini yaparım ama, ya çocuk deli bişi çıkarsa, ya ayrılalım dediğimde peşimi bırakmazsa sora alırım başıma belayı :)

Placebo-

Placebo-

Üye
hahaha aklımdan geçeni söledin valla ama burda dile getirmek istemedim :D şimdi dediğini yaparım ama, ya çocuk deli bişi çıkarsa, ya ayrılalım dediğimde peşimi bırakmazsa sora alırım başıma belayı :)

O olasılıktan hep nefret etmişimdir. :ehe
Bırak gitsin. Yüz verme bile. :)

man20

man20

Üye

O olasılıktan hep nefret etmişimdir. :ehe
Bırak gitsin. Yüz verme bile. :)

bir kerede tam tersi olsa keşke. Nie biz kullanamıyoruz. Nie korkan taraf hep biz oluyoruz. Nie bizim kaybetcek bişeyimiz varda erkeklerin yok. Ne oluyorsa hep kızlara oluyo be anacım. Hayat çok zor kızlar için...

pelın_

:Okıme nolmus

pelın_

gordum kız olesene dedım:) hadı kalkın kuafore gıdelım:)

minoo

minoo

Üye
Sinirleniyorum. Artık kızlar erkek çıkıyor. Kime güveneceğimizi şaşırdık. Sonradan 'eskiden' deyince yeni üyeler alınıyor :dry:

man20

man20

Üye
Sinirleniyorum. Artık kızlar erkek çıkıyor. Kime güveneceğimizi şaşırdık. Sonradan 'eskiden' deyince yeni üyeler alınıyor :dry:

kim erkek çıktı?
Sanırım ezgi'den bahsedion süresiz ban yemiş.

minoo

minoo

Üye
Hi hi sanirim Ezgi'den bahsediyoz :D

Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk