Placebo-
Üye
Senin tele bakarken netten bir de Lumia'ya bakayım dedim. Vahoovv ne güzel görünüşü varmış onun öyle![]()
Eveetttt muhteşem. Çıkar çıkmaz sarısını alacağım zaten.

Senin tele bakarken netten bir de Lumia'ya bakayım dedim. Vahoovv ne güzel görünüşü varmış onun öyle![]()

Ben blackberry'mle mutluyum galiba![]()
Cannım ben yatıyorum. Dün 4 saat uyudum, şu an çok uykum var. İyi geceler![]()

Ne Hissettiğine Bağlı Şans Versende Bırakmasını İstersin Baktın Olmuyor O Halde Bitirirsin ?madem erkekler giremiyor bişi danışcam sizle. Şimdi dersanede bi çocuk var sürekli laf atıyor bana. Arada gelip sohbet ediyor. Benden hoşlandığını anlıyorum. Çocuk çok tatlı biri, yakışıklı ama çok pis bişi (sigarası var, içkisi var, sürekli arkadaşlarıyla kafede takılıyor). Sizce bu çocuğa şans vereyim mi?
Ne Hissettiğine Bağlı Şans Versende Bırakmasını İstersin Baktın Olmuyor O Halde Bitirirsin ?
Kullan at.(Benim tarz biraz değişikte.
)
şimdi dediğini yaparım ama, ya çocuk deli bişi çıkarsa, ya ayrılalım dediğimde peşimi bırakmazsa sora alırım başıma belayı 
hahaha aklımdan geçeni söledin valla ama burda dile getirmek istemedimşimdi dediğini yaparım ama, ya çocuk deli bişi çıkarsa, ya ayrılalım dediğimde peşimi bırakmazsa sora alırım başıma belayı
![]()

O olasılıktan hep nefret etmişimdir.
Bırak gitsin. Yüz verme bile.![]()
:Okıme nolmus
Çok bişi kaçırmadın zaten bi önceki sayfadan başla okumaya ama tarihe dikkat et.Sinirleniyorum. Artık kızlar erkek çıkıyor. Kime güveneceğimizi şaşırdık. Sonradan 'eskiden' deyince yeni üyeler alınıyor![]()