Ben de sallancam :salincak:
Tuba.Erva Üye pelın_' Alıntı: SLM BAYANLAR Genişletmek için tıkla ... hosgeldın pelin ----------Eklendi @ 18:37:33 ---------- Yazıldı @ 18:36:55 ---------- minoo' Alıntı: Pınar ben de. Genişletmek için tıkla ... pınarm telefonu şarja taktım dayanamadı daha fazla msjlasmamıza
pelın_' Alıntı: SLM BAYANLAR Genişletmek için tıkla ... hosgeldın pelin ----------Eklendi @ 18:37:33 ---------- Yazıldı @ 18:36:55 ---------- minoo' Alıntı: Pınar ben de. Genişletmek için tıkla ... pınarm telefonu şarja taktım dayanamadı daha fazla msjlasmamıza
minoo Üye Tuba_erva' Alıntı: pınarm telefonu şarja taktım dayanamadı daha fazla msjlasmamıza Genişletmek için tıkla ... Benim de bitmek üzere ama takamıyorum ben Anlarsın ya ----------Eklendi @ 18:43:22 ---------- Yazıldı @ 18:42:08 ---------- pelın_' Alıntı: Hb toptan burasıda bızım yerımızmı sımdı Genişletmek için tıkla ... Aynen. Buraya erkeklerden birinin mesaj yazması yasak. Yazdığı taktirde, devreye ben giriyorum
Tuba_erva' Alıntı: pınarm telefonu şarja taktım dayanamadı daha fazla msjlasmamıza Genişletmek için tıkla ... Benim de bitmek üzere ama takamıyorum ben Anlarsın ya ----------Eklendi @ 18:43:22 ---------- Yazıldı @ 18:42:08 ---------- pelın_' Alıntı: Hb toptan burasıda bızım yerımızmı sımdı Genişletmek için tıkla ... Aynen. Buraya erkeklerden birinin mesaj yazması yasak. Yazdığı taktirde, devreye ben giriyorum
Tuba Üye evet bizim yerimiz Pınarım kontrol sende erkekler yazamaz tubimmm gelemedim yaaa geldiğimdede gitmişsin şimdide gelip gidip bakıyorum
evet bizim yerimiz Pınarım kontrol sende erkekler yazamaz tubimmm gelemedim yaaa geldiğimdede gitmişsin şimdide gelip gidip bakıyorum