minoo Üye Benim okul Kadıköy'de demiştim ya. Benim okul bitti 2 haftadır. Eylüle kadar tatildeyim yani. Evdeyim takılıyorum buralarda
Benim okul Kadıköy'de demiştim ya. Benim okul bitti 2 haftadır. Eylüle kadar tatildeyim yani. Evdeyim takılıyorum buralarda
minoo Üye Benim de son günlerim diyebilirim 1 aydan fazla var ama var yani İşe başlıyorum ----------Eklendi @ 16:03:48 ---------- Yazıldı @ 16:03:11 ---------- buketcik' Alıntı: daha ne ozaman durmanız hata valla yaa Genişletmek için tıkla ... Aynen
Benim de son günlerim diyebilirim 1 aydan fazla var ama var yani İşe başlıyorum ----------Eklendi @ 16:03:48 ---------- Yazıldı @ 16:03:11 ---------- buketcik' Alıntı: daha ne ozaman durmanız hata valla yaa Genişletmek için tıkla ... Aynen
minoo Üye Ben bu aralar fena besteler dinliyorum ya Okul hayatım bitti ve kız isteme bestesi... Bu ikisini dinleyin Milletin hep omzunda manitasının kolu, ben de sardım boynuma siyah beyaz kaşkolu
Ben bu aralar fena besteler dinliyorum ya Okul hayatım bitti ve kız isteme bestesi... Bu ikisini dinleyin Milletin hep omzunda manitasının kolu, ben de sardım boynuma siyah beyaz kaşkolu
pelın_ valla kız bende sewgılımde yok anasını sattıyım mıllet gezıyo bız sap kulagımda kulaklık öle tın tın yuruyom ayy fenalık baştı bak benı yıne
valla kız bende sewgılımde yok anasını sattıyım mıllet gezıyo bız sap kulagımda kulaklık öle tın tın yuruyom ayy fenalık baştı bak benı yıne