Bayanların Mekanı (Erkekler Giremez)

Tuba

Üye
eline sağlık

huri$

Üye
afiyet olsun caniim benim
aha semaver burda cekinmeyin doldurun doldurun için

Tuba

Üye
yok öyle sen ikram edecen nasıl misafir ağırlama öyle self servis

Günaydın meleklerime,canlarımm bugün keyifler nasıl bakalımm???

olur bi ara yapar getiririm ablacim

hayatim sanki imzan kurallara aykiri guzel bi imza ama buna izin vermezler heralde gulum keyifler idare eder senin keyfin nasil bakim
Değiştirdim ablacım bunada bişey demezler heralde...
Aman nasıl olsun ıdare edip gidiyoruz işte...

huri$

Üye
Değiştirdim ablacım bunada bişey demezler heralde...
Aman nasıl olsun ıdare edip gidiyoruz işte...
tam bende bilmiyorum kurallari sevimcim bu da guzel olmu$ buda uygun degilse arkadaslar solerler canim saglikolsun
yaz gunu izmir yaniyordur simdi demi sevim cim allah kolaylik versin çali$anlara felan burda yagmur var baya serin ortalik mevlam oralarida serinletsin insallah

Sorma abla yanıyodurda ben bi kaç haftadır izmir de değilimm konya'dayımm iş nedeniyle ama buranında bi farkı yok

huri$

Üye
anladim canim herseyde bi hayir vardir allah kolaylik versin
canim sen okuyor muydun calisiyormuydun neler yaparsin seninde varmi univs. tercik bilmem ne sorunlari

anladim canim herseyde bi hayir vardir allah kolaylik versin
canim sen okuyor muydun calisiyormuydun neler yaparsin seninde varmi univs. tercik bilmem ne sorunlari

Allah'a şükür benim o derdim yok ablacım ikinci sınıf öğrencisiyim selçuk üniversitesinde,,,
Şuanda stajdayımm son 4 günüm kaldı bitiyo...

huri$

Üye
Allah'a şükür benim o derdim yok ablacım ikinci sınıf öğrencisiyim selçuk üniversitesinde,,,
Şuanda stajdayımm son 4 günüm kaldı bitiyo...
ooo sevindim hadi hayirlisi canim allah yolunuzu tum okuyanlarin yolunu açik etsin insallah ben cikayim artik oglene yemek falan hazirliyem
haydi kalin saglicakla eminim birazdan nur sahra pinar sibel falan kizlar gelir onlarada $imdiden selamlar guzel gunler

Sağol ablam allah sana da kolaylık versin

Aksi

Üye
selam beeybım nasıl geldın sen

minoo

Üye
cafedeyim yavrum
napıyosunuz bakalım

s@hr@

Üye
    Konu Sahibi
Kızlaaarrrr özledim hepinizi .....