bayanlara özelll ( bir kaç güzellik sırları )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
şimdi arkadaşlar şöle dedimya sosyal paylaşım bayanlar baksın erkekler girmesin diye bişi demedim ki bundan ziyade bayan güzellik sırları anlamında bayanlara özel dedim hem erkeklerde bu önerileri kız arkadaşlarına yönlendirir daha güzel olur bakmaları erkeklerin ;)
preatörden bi kaç şey kaptık hemen erken uyumak , temizleyici tonikler, spor, usta mükemmel döktürüyo ne diyelim iyiki var :)

Oooo kardeşim benim iyi döktürür.. :ehe

Solamente

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık valla yakışıyo ona

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
şimdi arkadaşlar şöle dedimya sosyal paylaşım bayanlar baksın erkekler girmesin diye bişi demedim ki bundan ziyade bayan güzellik sırları anlamında bayanlara özel dedim hem erkeklerde bu önerileri kız arkadaşlarına yönlendirir daha güzel olur bakmaları erkeklerin ;)
preatörden bi kaç şey kaptık hemen erken uyumak , temizleyici tonikler, spor, usta mükemmel döktürüyo ne diyelim iyiki var :)

Oooo kardeşim benim iyi döktürür.. :ehe

ellerine sağlık valla yakışıyo ona

Arkadaşlar utandırdınız ama beni :mahcup: Teşekkür ederim... :)

Nacizane fikirlerimi sunuyorum sadece... Tabii bunda, okula başlamadan spora başlamamın, kozmetik sektöründe ek iş olarak çalışmamın, Lancomé'den emekli annemin de etkileri var ama neyse :)

Solamente

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar utandırdınız ama beni :mahcup: Teşekkür ederim... :)

Nacizane fikirlerimi sunuyorum sadece... Tabii bunda, okula başlamadan spora başlamamın, kozmetik sektöründe ek iş olarak çalışmamın, Lancomé'den emekli annemin de etkileri var ama neyse :)

Bir o kadar da mütevazı :oke:

mervecan

mervecan

Üye
ciddi süpersiniz bu konunun bukadaar içerikli ve böyle güsel bi hal alacağını düşünmemiştimm hepinizin emeğine sağlık bugün canım öyle sıkkındı ki beni güldürdünüz hepinize çook teşekkür ediyorumm iyi ki varsınız.. arkadaşlarr...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...