bayan sürücülerden nefret ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
bayan sürücülerden nefret ediyorum
forum daki bayanlara sesleniyorum trafikte dikkatli olun sizde arkanızdan küfür yemeyin tavsiyemi kulak ardı yapmayın

• Beğen
Tepkiler: pınarrrrr

Kedi Yavrusu

Üye
bende marketteyken kadın alışveriş arabasıyla son sürat benim arabaya geçirmişti
bayan şoför heryerde bayan şoför

• Beğen
Tepkiler: Xilence
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
hiç sorma şu güzelim pazar gününde başıma dünyanın masrafını çıkardı çenesini çekmekte cabasi utanmadan bir de bana suçu yüklemeye çalışıyor

'Patron

'Patron

Üye
sakin ol şampiyon. ama haklısın

• Beğen
Tepkiler: Xilence
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
gel de o karıya anlat

nalcam22

nalcam22

Üye
bende dün makyaj yaparken süreni gördüm :d:

MBrkA

MBrkA

Üye
Yemin ederim gına geldi artık şu bayan şoförlerden.

Burak

Üye
park halindeki arabaya selektör yapıp yol ısteyen bayan suruculer gordum

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap ve SHS
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Aman Markette de Aynılar ya, Bir iki alacağım vardı onları aldım sen gel sağdan göm benim arabaya, bide kadın telefonla konuşuyor suçu bana yüklüyor. Ya bırak dedim. Gittim geçirdim kasadan alacakları. Sinirle çıktım oradan.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun.
Arkadaşlar hepsi öyle değildir.Genelleme yapmayın.Ayrıca,"nefret ediyorum,karı,küfür yemeyin" vs gibi laflar hiç hoş değil bize de yakışmaz:oke:

• Beğen
Tepkiler: minoo

pelın_

hepsını bı kefeye koymayın :)
tamam bende sınır oluyorum ama ınan hepsı aynı dıyıl

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun.
Arkadaşlar hepsi öyle değildir.Genelleme yapmayın.Ayrıca,"nefret ediyorum,karı,küfür yemeyin" vs gibi laflar hiç hoş değil bize de yakışmaz:oke:
haklısın bi anlık sinirle ağzımdan çıkıverdi

----------Eklendi @ 18:04:44 ---------- Yazıldı @ 18:03:12 ----------

hepsını bı kefeye koymayın :)
tamam bende sınır oluyorum ama ınan hepsı aynı dıyıl
hepsi aynı değil mi vallaha ben annemde dahil daha doğru düzgün bi araba kullanabilen bi kadın görmedim kırmızı ışıkta kendi geçip mobese olmasına rağmen daha hala benden şikayetçi olmaya çalışıyor ve arabasının hasarını ödememi istiyor bayan sürücülerin hepsi bir cins kimse aksini ima bile etmesin

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
anılbaran

anılbaran

Üye
bazıları cok iyi kullanıyo ama bazılarıda dikiz aynasına asılan o ayıcıga bakarak sürüyo :D

• Beğen
minoo

minoo

Üye
Benim ufak bi park sorunum var. Onun dışında başka bir şey yok iyi kullanırım yani. Bi kere de minibüsçüyle yol kavgası yapmıştım. Sonra da küfür etmiştim adama :ehe

Ayrıca sürücü koltuğundayken asla makyaj yapmam :hmmm

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Benim ufak bi park sorunum var. Onun dışında başka bir şey yok iyi kullanırım yani. Bi kere de minibüsçüyle yol kavgası yapmıştım. Sonra da küfür etmiştim adama :ehe

Ayrıca sürücü koltuğundayken asla makyaj yapmam :hmmm

o zaman sen farklısin sevgili mod çünkü özellikle ışıklarda bayanların çoğunu özellikle genç nesli makyaj yaparken görüyorum deli ediyorlar bana daha doğrusu babama bir arabaya mal oldular

minoo

minoo

Üye
yok yahu direksyona gectigimde yaptigim ilk sey aynalari kendime gore ayarlamak olur. Ama makyajima gore degil yola gore. Dha da dokunmam. Bn isiklarda makyaj dgl baska bsey yapiyorm :ehe arabanin kicini basini oynatiyorm dururken :ehe

SHS

SHS

Üye
koptum:kop:

----------Eklendi @ 14:52:42 ---------- Yazıldı @ 14:51:35 ----------

konuyla ilgili şunu söyleyim bayan sürücüyü 200m den tanıyorum:ehe (nedenini biliyorsunuz:ehe)

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
yok yahu direksyona gectigimde yaptigim ilk sey aynalari kendime gore ayarlamak olur. Ama makyajima gore degil yola gore. Dha da dokunmam. Bn isiklarda makyaj dgl baska bsey yapiyorm :ehe arabanin kicini basini oynatiyorm dururken :ehe
:ehe o da ayrı bi yetenek

----------Eklendi @ 15:43:23 ---------- Yazıldı @ 15:42:13 ----------

benim annemde memlekte gittiğimizde inekten sellektör yapıp yol istemişti

minoo

minoo

Üye
Ya ben de yapıyorum onu. Bazen yol hakkı benimken pat diye parktan çıkıyo adam kör gibi. Burun buruna gelmeye ne gerek var. Yola çıkma anlamına geldiği için selektör yapıyorum. Gayet normal bi hareket bu :hmmm Onun amacı yol istemek değil yola çıkma demek :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt