karşısında 3 tane ayna var makyaj yapmayacak da yola mı bakacak?bende dün makyaj yaparken süreni gördüm![]()
haklısın bi anlık sinirle ağzımdan çıkıverdiGeçmiş olsun.
Arkadaşlar hepsi öyle değildir.Genelleme yapmayın.Ayrıca,"nefret ediyorum,karı,küfür yemeyin" vs gibi laflar hiç hoş değil bize de yakışmaz![]()
hepsi aynı değil mi vallaha ben annemde dahil daha doğru düzgün bi araba kullanabilen bi kadın görmedim kırmızı ışıkta kendi geçip mobese olmasına rağmen daha hala benden şikayetçi olmaya çalışıyor ve arabasının hasarını ödememi istiyor bayan sürücülerin hepsi bir cins kimse aksini ima bile etmesinhepsını bı kefeye koymayın![]()
tamam bende sınır oluyorum ama ınan hepsı aynı dıyıl
Benim ufak bi park sorunum var. Onun dışında başka bir şey yok iyi kullanırım yani. Bi kere de minibüsçüyle yol kavgası yapmıştım. Sonra da küfür etmiştim adama
Ayrıca sürücü koltuğundayken asla makyaj yapmam![]()
koptumpark halindeki arabaya selektör yapıp yol ısteyen bayan suruculer gordum

(nedenini biliyorsunuz
)yok yahu direksyona gectigimde yaptigim ilk sey aynalari kendime gore ayarlamak olur. Ama makyajima gore degil yola gore. Dha da dokunmam. Bn isiklarda makyaj dgl baska bsey yapiyormarabanin kicini basini oynatiyorm dururken
![]()
o da ayrı bi yetenekbenim annemde memlekte gittiğimizde inekten sellektör yapıp yol istemiştipark halindeki arabaya selektör yapıp yol ısteyen bayan suruculer gordum