Bayan Saç Modelleri

Sponsorlu Bağlantılar

Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
Bayan Saç Modelleri

bayan saç modelleri...

• Beğen
Tepkiler: Tuba

huri$

huri$

Üye
uzun duz saçlar daha çok yaki$iyor bi bayana

Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi

eveeet eveeet bana :D:D

huri$

huri$

Üye
sen her turlu datlising guzu

haltie

haltie

Üye

şu model yakışıyor victoria beckham modeli :ehe

huri$

huri$

Üye
riana da çok kullaniyo demi
seninde bilmedigin yok hee:ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
kıvırcık olucak abi bayanda kıvırcık saça bıtıyorum kıvırcık olsun taştamn olsun yanı o derece senden ıstegım aksi suraya kıvırcık saclı bı kısçe resmı koyarmısın :D

huri$

huri$

Üye
koyun gibi hiç iyi degil kivircik model yaa :ehe

haltie

haltie

Üye
aynen rihannada yapıyor :ehe modeller güzel ya kadınlara bakmadım :ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
benım saclarda uzundu hatta bukle bukleydı bı saatten sonra değişiklik sart..kestim gitti:ehe
en bastakı gıbı bısey kestırdım bob modelı cok havalı duruyor..sınavda bıle kapıdan ıcerı gırmemle herkes bana baktı:naughty:tavsıye ederim

huri$

huri$

Üye
benım saclarda uzundu hatta bukle bukleydı bı saatten sonra değişiklik sart..kestim gitti:ehe
en bastakı gıbı bısey kestırdım bob modelı cok havalı duruyor..sınavda bıle kapıdan ıcerı gırmemle herkes bana baktı:naughty:tavsıye ederim
sinav nasil geçti peki :ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
sinav nasil geçti peki :ehe

sınav ee şeyy:ehebenım berbattı hayatımda bukadar kazık öss görmedım 3 senedır gırıyorum:ehesonradan ögrendımkı herkes çökmüş..artık sacımdan mı nedır baka baka yapamadılar soruları heralde:ehe

huri$

huri$

Üye
sınav ee şeyy:ehebenım berbattı hayatımda bukadar kazık öss görmedım 3 senedır gırıyorum:ehesonradan ögrendımkı herkes çökmüş..artık sacımdan mı nedır baka baka yapamadılar soruları heralde:ehe
demek bu saç modeli once baktiriyor sonra çöktürüyor diyorsun oylemi :ehe

Unstable01

Unstable01

Üye
uzun sactan yanayım:)

Takipçi Satın Al

Üst Alt