Battlefield 1'in PS4 çözünürlüğü 160x90'a düşüyor!

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Battlefield 1'in PS4 çözünürlüğü 160x90'a düşüyor!
Son zamanların hem grafikleri, hem oynanışı, hem hikayesi, hem müzikleri yani hemen hemen herşeyi ile bizleri kendisine adeta hayran bırakan Battlefield 1. Kuşkusuz Electronic Arts'ın elinden çıkan en başarılı FPS oyunu.

Özellikle PC platformunda görselleri ile ağzımızı açık bırakan Battlefield 1, neredeyse kusursuz optimizasyonu ile orta seviyedeki PC'lerde dahi 60 FPS'in altını görmüyor. Ancak bugün ortaya çıkan ve VG Tech'in hazırladığı teste göre oyun PlayStation 4'te ciddi FPS düşüşleri yaşıyor. Oyunun performasını sabit tutmak için dinamik çözünürlük kullanan DICE, yine de FPS düşüşlerinin önüne geçebilmiş değil. Ancak zaten asıl sorun, düşen FPS değil, asıl sorun düşen çözünürlük.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Oyunun dinamik çözünürlüğü öylesine düşük seviyelere geliyor ki, Battlefield 1 bazı zamanlarda çözünürlüğünü 160x90 seviyesine kadar düşürüyor. Yanlış duymadınız, 160x90. Hani biz 4K'nın peşindeyiz, 4K'yı konuşuyoruz ya, hani 4K'da 8.294.400 piksel var ya, işte bu durumda PlayStation 4 üzerinde yalnızca 14.000 piksel gözüküyor. Sorunun bir hata sonucu mu oluştuğu, yoksa gerçekten oyunun performansını korumak için mi yapıldığı bilinmiyor.

160x90 çözünürlükte oyunun nasıl gözüktüğünü aşağıdan inceleyebilirsiniz.





Alıntıdır.
 

Benzer Konular



Üst Alt